Kanal D Umutsuz Vaka

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Son yılların şampiyonu Kanal D bu sezon çok kötü bir yıl geçiriyor ve açıkçası yaza kadar bu durumdan kurtulması imkansız.Kanalın yapabileceği hiç bir şey yok,tüm diziler birbirine yakın reyting alıyor,hiç biri kötü değil ve hiç biri iyi de değil.Tüm yapımların eşitse tıkanırsın,bitirebileceğin hiç bir yapım olmaz,yeni dizi yapsan koyabileceğin yer olmaz,kanalın kıpırdayacak yeri yok,keşke bazı dizileri çok izlenip bazıları batsaydı,o zaman batan dizileri kaldırmakla işe başlar ve o günler için yeni diziler denerdi ama kanalın böyle bir lüksü yok.Kanal haziranda yüklerinden kurtulana kadar asla ileriye gidemez,sadece geriye.

Arka Sokaklar , Ben Bilmem Eşim Bilir ve İntikam kanalı şuan çok iyi sırtlıyor. Aslında Öyle Bir Geçer Zaman Ki de çok iyi ama dönem dizisi olduğu için fazla masraflı.Kanala yararı dokunuyor mu bilmiyorum

Arka Sokaklar , Ben Bilmem Eşim Bilir ve İntikam kanalı şuan çok iyi sırtlıyor. Aslında Öyle Bir Geçer Zaman Ki de çok iyi ama dönem dizisi olduğu için fazla masraflı.Kanala yararı dokunuyor mu bilmiyorum

Ve Kayıp Şehirde Gayet Güzel Rakamlar Alıyor Güçlü Rakiplere Karşı Ve D Zaten Memnun Kayıp Şehirden :)

Valla Kanal D`nin böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.

Tüm Günde bütün gruplarda rakipsiz. Haftanın 4 gününü kimseye bağlamıyor. Ve kendi D Productions yapımları ile şu an en çok kar eden kanal.

Bu arada yorumlarımızı konu olarak açabiliyormuyuz?

Valla Kanal D`nin böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum.

Tüm Günde bütün gruplarda rakipsiz. Haftanın 4 gününü kimseye bağlamıyor. Ve kendi D Productions yapımları ile şu an en çok kar eden kanal.

Bu arada yorumlarımızı konu olarak açabiliyormuyuz?

Açabiliyoruz ama kışkırtıcı olmadığı sürece. Benim yazılarımı biliyorsun zaten kendi düşüncelerimi belirtiyorum kimi zaman :)

Açabiliyoruz ama kışkırtıcı olmadığı sürece. Benim yazılarımı biliyorsun zaten kendi düşüncelerimi belirtiyorum kimi zaman :)

Daha derli toplu oluyor senin konuların.

Ayrıca sen gerçekleri yazıyorsun.

Yani Kanal D`nin Umutsuz Vaka olmadığını, Starın da rakipsiz olmadığını hepimiz biliyoruz sonuçta. :)

yorumu konu diye açarsak bu isin sonu gelmez zaten mesajlarda aynı şeyler tekrarlanyor ayrıca ilk 2 de olmadıgı gün yokkonu mantıksız olmş gecen sene de rakipleri aynıydi acun ve my bu sene kvp eklendi

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan