Kanal D ucundan başladı ha gayret dizi süreleri kısalsın!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Geçen sezonun en iddialı yapımlarından yalan dünyanın bu sezon pazartesine geçmesi sonucu süreside kusaltılmıştı.Belkide haftalık yayınlanan diziler arasında bir ilk olmuştu.Artık dizi uzunluklarında da izleyeceğinin bunaldığı hatta bazı kanallarda diznin özetyle birliktept1 ve pt2 yi doldurduğunu görüyoruz.Genelde dizilrin yayın saatleri 20.00-23.15 iken kanal d çarşambaları 20.00-22.00 yaparak iki dizinin özetini kısalttı şmdi son olarak ekranlara yeni gelecek olan galip derviş dizisininde 60dk olacağı öğrenildi.şimdi Galip derviş dizisinin tutmasını daha çok istiyorum istiyorum ki örnek olsun ve süreler kısalsın.senaristler zorlanmasın ekranlara daha fazla kalite gelsin.

Bence bir ise yaramaz sihirli annem 45 dk ya düştü o na ne oldu yayından kalktı

Bence Sihirli Annem'in Finali, Arka Sokaklar'ın 43. Bölümünün sonu gibi olmalıydı.

Bence bir ise yaramaz sihirli annem 45 dk ya düştü o na ne oldu yayından kalktı

Kesinlikle pompy
Sihirli Anneme yazık ettiler ha final bölümüde Arka sokakların 43. bölümünün sonu gibi olmalıydı bence.
Allahım ya :worked_till_5am:

Sihirli annemle galip dervişi kıyaslamak bence pek doğru değil hem sihirli annem gündüz kuşağına geçti ve kadro azaldı ilk bölüm heyecanı yoktu ondan kötü oldu tabi beim görüşüm...

Ben arka sıradakilerin senaristinin yaptıgı hata çok komikti sen git 81 bolum U rüya yap adını feriha koydumu da oyle tekrar başlatsın bu sezon yaşananların hepsi rüya dense olur belki bir ise yarar ama pazar yayınlasınlar

Sihirli annemle galip dervişi kıyaslamak bence pek doğru değil hem sihirli annem gündüz kuşağına geçti ve kadro azaldı ilk bölüm heyecanı yoktu ondan kötü oldu tabi beim görüşüm...

İntahar etme derecesindeyim . v2
Görüşlerine sonuna kadar katılıyorum Pasham

Olabilir. Zaten fantastik dizi. Bence Pazartesi yayınlansın. İki grupta da zirveyi alır. Betüş bi sihir yaptı mı iş tamamdır.

Şaka mısınız ?

Arka Sokaklar'ın 43. Bölümünün sonu gibi olsaydı çok heyecanlı olurdu :

- - - Ekleme - - -

Yayınlasınlar ya. Rüya demek çok mantıklı bence de

Dizi hafta ici her güne alındığı icin yapım şirketi de çok fakir erler film olsa tutardı ve kanal d de yayınlansa

Dizi hafta ici her güne alındığı icin yapım şirketi de çok fakir erler film olsa tutardı ve kanal d de yayınlansa

Erler Film nerede reyting orada.

Erler film Arka Sokaklar'ın da yapımcısıydı. Belki o finali yaparlardı

benim izlediğim erler film projeleri çicek taksi akasya duragı alev alev şimdide bizim okul la arka sokağı bizim okulu kanald alsın saat 23 e kadar yayınlasın atv diziyi saat 21 50 de bitiriyor çok az

- - - Ekleme - - -

sihirli annem yapım şirketini yanlış secti bence en iyisi erler film

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisi gibi bir dizi inlenmez 2002 de çocuklara suikast yaptırdı trabzon spora saldırmıştı

Bu Sihirli Annem'in Sihir nedir Abi anlamadim ben. Öyle birden ortadan kaybolan sözde meleklerin dizisi degil miydi bu? Yoksa Serena mi ile karistiriyorum?