Kanal D, Star TV ve FOX'tan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Paylaşımlar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Kanal D, Star TV ve FOX'tan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Paylaşımlar!

28430262_1999307500330972_507174528862912512_n.jpg

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamaya devam ederken Kanal D, Star TV ve FOX'tan bu özel gün için anlamlı paylaşımlar geldi.

Kanal D'nin tanıtımı için kamera karşısına geçen Bergüzar Korel, 'Kadın güçlü olursa toplum da güçlü olur' mesajını verdi. Star her şeye rağmen rağmen ayakta durmaya devam eden kadınları odağına koyarken FOX ise kadınların hayata kattığı anlamdan yola çıktı.

Orijinal formatta oku

FOX'unki çok klişe, Kanal D'ninkine Bergüzar Korel güzelliğiyle damga vurmuş ama diğer dizilere de yer verilebilirdi. Ama tabii ki de en iyisi UTC kadınları ve Gizem reisle Star'ım. :bhr: :A

Bergüzar harikasın, Kanal D ile çalışmayı sevdiğini biliyorum. :bhr:

Üç fragman da çok iyi olmuş, kötü bile olsa önemli olan ''düşünmek'' Tebrikler. :)

Kadın dizisinden ayrı bir video beklerdim. Star'ınkini ayrı beğendim. 3 kanalın da eline sağlık. :)

Star ve UTC farkını koymuş,ama 3kanalada tebrikler

UTC batırmış resmen... Feministler görse bu tanıtımını topa tutardı. BAKIMLI ne demek yaa?

Şirin manyağına bile yazılacak bir şey bulunurdu. :A O kadar vasıfsız kadına yazacak bir şey bulmak zor tabi. :A
Bugunlerde kadınaolan hassiyet önplandayken, gerçekten çok gereksiz olmuş :F Bi de videoya kapak yapmışlar:A Hayır bunlar geçen kıyafet için davetkar demişledi dimi:A