Kanal D,Star Tv ve A Haber de yayın akışını değiştirdi!Hangi programlar ekrana gelmeyecek?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kanal D yönetimi, Hakkari'de çıkan çatışmada 24 askerimizin şehit olduğunu öğrenmesinin ardından yayın akışını değiştirdi.
<!-- class="linkz01" --><!--neslihan92.45.105.2--><!--neslihan92.45.105.2-->Kanal D buna göre, bugün, BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler programını yayınlamadı. Bu akşam 18.45'te ekrana gelecek Koca Kafalar programı da yayınlanmayacak.
Kanal D yarın akşam saat 23.00'te görünün Şanslı Masa ve Cuma akşamı yine saat 23.00'te ekrana gelecek olan Beyaz Show programlarını da yayınlamayacak.
Star TV bu akşam saat 22:00'de görünen 'Çalgı Çengi' adlı Türk sineması yerine 'Ölümcül Deney 4' (Resident Evil Afterlife) adlı yabancı sinemayı yayınlanacak.
Sabah saat 09:00 yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programı da yarın ve cuma günü yayınlanmayacak.
A Haber ise hafta içi her gece 00:10'da yayınlanan 'Uykusuz Her Gece' programı; 19 Ekim 2011 Çarşamba, 20 Ekim 2011 Perşembe ve 21 Ekim 2011 Cuma günleri yayınlanmayacak.

1bff.jpg

Son düzenleme:
iyi olmuş doğru karar geniş ailede yayınlanmıyacak herhalde fragman bile daha çıkmadı

Kanal D yönetimi, Hakkari'de çıkan çatışmada 24 askerimizin şehit olduğunu öğrenmesinin ardından yayın akışını değiştirdi.

kanal d'ye
birde bu konuda niye geniş aile olmayacak dedin starda mı böyle şeyler yapacak

fragman çıkmadı ondan birde bu kötü olay olunca ondan dedim

anladım ama ben hala kanalın amacını anlamadım bu nsaıl protesto?

Iyi yapmislar.. Komedi tarzinda programlarin yayinlanmamasi daha dogrudur.

anladım komedi dizileri ekrana gelmeyecek çok doğru bir haftada izlemeyelim komedi dizilerini:) bu hareketi herkesin yapması lazım

Magazin programlari da ekrana gelmemeli bence.

startv 1 günlük düşünmüş çünkü yarın akasya durağı cuma geniş aile var