Kanal D Seyirci Okan Bayülgen'e Kaçmasın Diye Yalan Dünya'yı Kullandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ yazdı:
İki hafta önce, yeni bölüm fragmanı döndürüp sonra da seyirciye herhangi bir açıklama yapmadan Yalan Dünya'nın eski bölümünü ekrana dayayan Kanal D'nin bu tutumunu eleştirmiştim.
Bu hafta Yalan Dünya'nın yeni bölümü yayınlandı, reklama bile girilmeden aynı bölüm peşi sıra ekrana getirildi. Kanal D'ciler adeta geçen haftanın acısını çıkarır gibiydiler: 'Alın size duble Yalan Dünya!'
Bu uygulamayı 'diziyi tutturma telaşı' olarak yorumlayanlar oldu. Aslında mesele çok daha basitti. Zira o hafta Beyaz Show'un yayını yoktu. Seyirci Okan Bayülgen'e kaçmasın diye, aynı hedef kitleyi ilgilendiren Yalan Dünya yeniden yayınlandı.
Maksat, Beyaz'ın yokluğunu yine Beyaz'ın rol aldığı bir diziyle telafi etmeye çalışmaktı.

Beyaz'ın yerinin doldurulmaya çalışıldığı doğru bu hamleyle ama Okan'a yormak saçma bence, Okan'ın kaç reytingi var ki Kanal D korksun. :)

okan ilk 100e girebiliomu acep asıl soru yalan dünya reytinglerde totalde vasat gitmesi :D

gün alakasi yok o gün tkr rari birinci olmustu çarsamba tekrari ise yalan dünyanin yerlerde sürünüyordu günü gayet iyi gücü yok fazla :) zorlama reytingler

Her dizi başka günde zorlanır, Muhteşem Yüzyıl cuma günü o reytingi alamaz. Tüm diziler kendi gününde güçlü, değişiklik olursa en az 3-4 hafta zorlanırlar. :)

totalde 22.oldu yalan dünya çarsamba :)))))))))) napalım gördügümüzü çaliyoz

Kreys ne bekliyordun, ben onu anlamıyorum, hangi tekrar başka bir günde bu reytingi alabildi ? Ara bir bak, bulabileceksen öyle gel. :)

Bu arada daha düşük diye Total'i kullanman da manidar, takdir forumdaşların. :)

total ve ab özetlerine göz onune al bence totalde ilk 15 e girerdi

Bana zor geliyor, özetlerde haftanın en çok izlenen dizisi Yalan Dünya oluyor genellikle, tekrar vereceksen böyle komik şeyler yayınlayacaksın, dramın tekrarı hiç hoş olmaz. :)

Bu arada özetlerde yeni bölümü bekleyenler de olduğu için dizi tekrarında aynı reytingi alır diyemeyiz. :)