Kanal D Saygısını Gösterdi, Twitter'da Övgüler Yağdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
428303_509207799101671_836237002_n.jpg

Değerli Haber Sunucusu Mehmet Ali Birand Bugün Hayata Beklenmedik Bir Şekilde gözlerini yumdu.

Bunun ardından Tüm Günün yayın Akışını Değiştiren Kanal D Bu Geceyi Sadece Mehmet Ali Birand İçin Ayırdı.

Bu Olay Twitterda Büyük Övgüye Sebeb Oldu!

Mert Fırat: Kanal d gunu biranda ayirdi bugun o yuzden intikam yok sebebi bu dogru olanda bu

Herseyi bi kenara atip gunu Birand'a ayiran vefakar
Kanal D. Helal olsun.

Helal olsun size diyorum baska birsey demiyorum. <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>KanalD

Helal olsun kanal d'ye bu akşam dizi yayınlanmayacak

Bütün geceyi Birand'a ayıran Kanal D için tek sözüm var: <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>vefa

<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>KanalD sizlere yakışan buydu bu akşam Mehmet Ali Birand'verdiğiniz SAyGI takdire değer.

<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>KanalD çok doğru bir karar vermissiniz... mehmet abi icin özel bir gün.. <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>Mekanın CennetolsunMehmetAliBirand

kanal d nin bugun tüm dizilerini yayınlamama kararı büyük bir vefa örnegi

Kanal D Televizyonu'nuda tebrik etmek lazım bütün programını iptal edip Mehmet Ali Birand'a ayırdığı için<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>MekanınCennetOlsunMehmetAliBirand

Kanal D bütün yayın akışını Mehmet Ali Biranda ayırmış başka yayın yapılmıycakmış bugece. Vefa tabi..

Helal olsun be <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>kanald reyting para yerini saygınızı seçip bütün yayın MAB I anıyorsunuz bir daha helal

Bu akşam Kanal D'de dizi falan yok sırf Mehmet Ali Birand var. Helal !! <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>MekanınCennetOlsunMehmetAliBirand

Vefa: Kanal D bugün yayınında sadece M.Ali Birand'a yer verecekmiş.

kanal d nin tüm geceyi M.Ali Birand'a ayırmış olması çok etkileyici.tebrikler kanal d

Kanal D ' yine büyüklüğünü gösterdi ve bugün dizi gösterimi vb. yayınlar YOK. HELAL SİZE !

Son düzenleme:
Helal olsun Kanal D'ye...En doğrusunu yapti.Şimdi söz seyircilerde #vefa yazıp övgü dolu tweet atmak kolay bakalım sen ne kadar izleyeceksin?

tebrik edenler şuan nerde acaba kanal d ilk beşe bile girememiş

tebrik edenler şuan nerde acaba kanal d ilk beşe bile girememiş
Aynen. Katılıyorum.

Az önce Saygı Saygı diye esip gürleyenler izlemiyorlar bile. Sorunca da izlemek için değil, saygı için yayınlanmalı diyorlar. Hiç kimse izlemeyecekse o saygıyı kim gösteriyor Biranda?

Aynen. Katılıyorum.

Az önce Saygı Saygı diye esip gürleyenler izlemiyorlar bile. Sorunca da izlemek için değil, saygı için yayınlanmalı diyorlar. Hiç kimse izlemeyecekse o saygıyı kim gösteriyor Biranda?

bizim halk biraz iki yüzlüdür kime sorsan belgesel izler zaten.. kanal d normal yayın akışına devam etmeliyidi sol köşede birandın resmi durmalıydı öyle daha iyi anılırdı .

Aynen. Katılıyorum.

Kanal D gösteriyor işte. Şu an Kanal D'nin hiçbir şey olmamış gibi İntikam'ın yeni bölümünü yayınlaması yakışık almazdı. Bu sefer tepki twitleri yağardı. :)

Kanal D gösteriyor işte. Şu an Kanal D'nin hiçbir şey olmamış gibi İntikam'ın yeni bölümünü yayınlaması yakışık almazdı. Bu sefer tepki twitleri yağardı. :)
Kanal D Saygıyı gösteriyor göstermesine ama bu sadece Kanal D`nin görevi değil bence. Bu benim düşüncem. Kanal D yayına devam etseydi tepkiler almış başını giderdi. Ama kimse Yetenek Sizsiniz Türkiye ve ya Vadi izleyenlere tepki göstermiyor.

M.Ali Birand Yalnızca Kanal D`nin mi Habercisiydi yoksa Tüm Türkiyenin mi?

Kanal D Saygıyı gösteriyor göstermesine ama bu sadece Kanal D`nin görevi değil bence. Bu benim düşüncem. Kanal D yayına devam etseydi tepkiler almış başını giderdi. Ama kimse Yetenek Sizsiniz Türkiye ve ya Vadi izleyenlere tepki göstermiyor.

M.Ali Birand Yalnızca Kanal D`nin mi Habercisiydi yoksa Tüm Türkiyenin mi?

Kanal D'nin habercisiydi Kanal D anacak tabii ki. Show ve diğer kanallar haber bültenlerinde gerekli olan hareketleri yaptılar. Sonuçta Kanal D'nin her gece seyirci karşısına çıkan ekran yüzüydü ve bu kadarlık özel bir yayını hak ediyordu. İzleyicinin çoğu saatlerce izlemeyecek tabii ki o yayını, hayat devam ediyor...

Kanal D'nin habercisiydi Kanal D anacak tabii ki. Show ve diğer kanallar haber bültenlerinde gerekli olan hareketleri yaptılar. Sonuçta Kanal D'nin her gece seyirci karşısına çıkan ekran yüzüydü ve bu kadarlık özel bir yayını hak ediyordu. İzleyicinin çoğu saatlerce izlemeyecek tabii ki o yayını, hayat devam ediyor...
Tabii sen de haklısın. Ama benim söylemek istediğim Kanal D 90 dakikasını da ayırsaydı tepkiler şimdi almış başını gidiyordu. Pazar`a kadar her akşam Ana Haber bülteninde de anabilirdi. Ama yapmadı vefasını gösterdi.

Yani açıkcası şu an Yetenek Sizsiniz ve ya Vadi izleyenlerin "Kanal D Birandı yayınlamazsa bir daha Kanal D`yi izlemem" demesi ilginç geliyor. Zaten şimdi de izlemiyor ki.

Doğru olanı yaptı kanal d tebrik ediyorum canı gönülden hepimizin başı sağolsun..

Kanal D doğru olanı yaptı. Ama uzatmayıp her gün olduğu gibi sadece 1 saatlik ana haber yapsalardı yine de tepki göstermezdim.

Birileri öldüğünde sürekli onları konuşup günlerce komedi-eğlence programların yayınlanmamasına karşıyım.

Hayat devam ediyor ölenle ölünmüyor...

Ama Birand çok ama çok saygıdeğer biriydi. Çok da üzüldüm. Kanallar ne kadar uzun program yaparsa yapsın yetmez. Umarız nice onun gibiler daha gelir...

Son düzenleme:
Ben de takdir ettim reytinglerinden vazgeçtiler yapmaları gereken de buydu zaten..

eğer oynatsalardı çok büyük ayıp yapmıs olurlardı adam çok önemli biri çok üzüldüm duyunca