- Reaksiyon puanı
- 36,199
- Puanı
- 1,061
Yalan Dünya ve Kayıp Şehir dizilerinin belirsizliği sürerken, Kanal D bu hafta Ben Bilmem Eşim Bilir ile yayındaydı.
Kayıp Şehir'in final yapması beklenirken, Yalan Dünya'nın TOTAL oranlarının iyi olmaması, Kanal D'yi bu hafta bir değişikliğe sürükledi. Peki bu değişiklik işe yaradı mı? Ben Bilmem Eşim Bilir ile umduğunu buldu mu?
Bu hafta TOTAL'de 6.07 Reyting ve 14.51 izlenme payı ile üçüncü olan Ben Bilmem Eşim Bilir, AB'de ise 5.21 Reyting ve 13.12 izlenme payına ulaştı. Gelecek hafta yine Yalan Dünya ve Kayıp Şehir'in yayınlanacağı Kanal D'de, özellikle TOTAL oranlarının artması ve AB'de düşmesi dikkatlerden kaçmadı. Zira Yalan Dünya AB'de gecen hafta 6.59 Reyting ve 15.77 izlenme payına ulaşmış, Kayıp Şehir ise 4.73 Reyting ve 11.8 izlenme payı almıştı.
Sonuç olarak Kanal D'ye bu değişim pek yaramadı. Her ne kadar TOTAL'de yükselsede, iki güzel yapımı yayınlamamakla birçok izleyiciyi üzdü. Ben Bilmem Eşim Bilir haftasonu kadar izlenmesede, iki güçlü yapıma karşı tutunmaya çalıştı.
Bakalım Kanal D'nin Pazartesi günü ile daha ne sürprizleri olacak. Galip Derviş Pazartesi mi yayınlanacak? Yoksa Fetih 1453 filminden uyarlanmış Fatih dizisi pazartesi günlerinin yeni fenomeni mi olacak? Yada Kanal D yine hüsrana mı uğrayacak? Merakla bekliyoruz..