Nereye yazmışım bi göstersene Allah aşkına.cumartesi gününe fox izlenir yazmışsın
iyi bak yazdığına
fox ve star yazmışsın iki dizide cumartesi
Nereye yazmışım bi göstersene Allah aşkına.cumartesi gününe fox izlenir yazmışsın
iyi bak yazdığına
fox ve star yazmışsın iki dizide cumartesi
katılıyorum sanaAllah aşkına objektifim diyorsun. Kayıp Cuma şu an iyi diyorsun. YD ortalama gider diyorsun, dip yapar ne demek? Pazartesi en güçlü rakiplerin arasında 8 falan alıyordu Kayıp daha mı iyi? Ortalama gitmek neye diyorsun, tam olarak kaç olur?
"Aramızda Kalmasın" olmasa olabilirdi ama "Aramızda Kalsın" varken karşısına Yalan Dünya koymak mantıklı gözükmüyor. Cuma olur büyük ihtimalle.
Sen de ne agresfisin? Neresi bitti dizinin. En zorlu günde A/B`de 8 falan aldı, sezon finaliyle yazın haziran sonunda 6.41 reyting ile kapattı sezonu.katılıyorum sana
Yalnız cumaya yalan dünyada gelse hiç birşey değişmez artık çok sıktı.
Emirin oo çok sert falan yada nurhayat sarmıyor artık tek zerrin iyi
Vasfiye teyzeyi ortaya attılar 1 2 bölüm izlendi sonra oda sıktı yani dizi bitti.
İntikam arkasında Galip Derviş var nasılsa ikisi idare eder o günü. Bence dokunmaz Kanal D. Ama bence senaryodan sapmalı ve Ocak ayında bitirmeliler İntikamı."Aramızda Kalmasın" olmasa olabilirdi ama "Aramızda Kalsın" varken karşısına Yalan Dünya koymak mantıklı gözükmüyor. Cuma olur büyük ihtimalle.
Anladım ama konuyu açan ben değilim.katılıyorum sana
Yalnız cumaya yalan dünyada gelse hiç birşey değişmez artık çok sıktı.
Emirin oo çok sert falan yada nurhayat sarmıyor artık tek zerrin iyi
Vasfiye teyzeyi ortaya attılar 1 2 bölüm izlendi sonra oda sıktı yani dizi bitti.
Eğer yukarda yazdığım gibi bir tablo ortaya çıkarsa gün birincileri aşağıda yazdığım gibi olur gibime geliyor:
Total. Ab.
Pzrtsi. Atv. Star tv
Salı. Kanal d Kanl d
Çrşmba. Star tv. Star tv
Prşmbe. Atv. Atv.
Cuma. Fox. Star tv-Kanal d
Cmrtsi. Fox. Star tv.
Pazar. Star ve kanal d arasında gitip gelir.
cumartesi gün birinciliği yazmışsın ya cumartesi günleri hangi diziler yayınlanacak foxta acaba lale devri ile fatih harbiye
Ay Yapım olursa Kanal D'den ayrılması gerekir.Sen de ne agresfisin? Neresi bitti dizinin. En zorlu günde A/B`de 8 falan aldı, sezon finaliyle yazın haziran sonunda 6.41 reyting ile kapattı sezonu.
İlk sezonunda 5 reytingle kapatmıştı sezonu ama yeni sezonda herkes düşecek, bitti dedi, geldi A/B`de 9`u geçti yine. 😉
İntikam arkasında Galip Derviş var nasılsa ikisi idare eder o günü. Bence dokunmaz Kanal D. Ama bence senaryodan sapmalı ve Ocak ayında bitirmeliler İntikamı.
Eylül gibi Berenin yeni dizisini yapmalılar. Ama bu sefer Ay Yapım olmalı.
Ya sen öyle cevap yazınca sen açtın sandım konuyu pardonAnladım ama konuyu açan ben değilim.
Bi dizi vardı ama ondan da umudum yok. Tut ki Gecedir`di galiba ismi.Ay Yapım olursa Kanal D'den ayrılması gerekir.Bence D Yapım bırakmaz Beren Saat'i.
Ocak'ta bitmesi bence de doğru olur. Zaten şu an sezonu tamamlayacakmış izlenimi vermiyor. Fakat Kanal D bütün toplarını sezon başı sürdü, Ocak'ta yerine gelebilecek bir dizi projeleri gözükmüyor ufukta.
Star'da olacağı söyleniyor.Bi dizi vardı ama ondan da umudum yok. Tut ki Gecedir`di galiba ismi.
Ay Yapımla tam ayrılmamış olabilir Kanal D. Bu sene Ay Yapım sadece 1 dizi yaptı o da Medcezir. Medceziri beğenmemiş olabilir Kanal D. Bu yüzden de şu an Ay Yapımlı dizisi yok.
Kıvançın dizisi de Starda olursa bu zaman Ay Yapımla araları bozuldu diyebilirim.
Yalan Dünyayı izliyormusun bilmiyorum ama artık eskisi gibi sarmıyo ilk bölümleri hakikaten çok güzeldi soluksuz izliyordum ama artık sarmıyor oyuncular artık sıktı.Orcun yavaş konuşuyordu şimdi nurhayat gibi konuşuyor.Sonra emir liseli çocuk gibi.Anlaşılıyorki Gülse birsel Avrupa Yakası gibi bir dizi asla yazamayacakSen de ne agresfisin? Neresi bitti dizinin. En zorlu günde A/B`de 8 falan aldı, sezon finaliyle yazın haziran sonunda 6.41 reyting ile kapattı sezonu.
İlk sezonunda 5 reytingle kapatmıştı sezonu ama yeni sezonda herkes düşecek, bitti dedi, geldi A/B`de 9`u geçti yine. 😉
İntikam arkasında Galip Derviş var nasılsa ikisi idare eder o günü. Bence dokunmaz Kanal D. Ama bence senaryodan sapmalı ve Ocak ayında bitirmeliler İntikamı.
Yıllar Sonra dizisi.Star'da olacağı söyleniyor.
Tut ki Gecedir = Geçen sene tutmayacağı 100 km öteden belli bir dizileri vardı Aydan Şener'li işte o dizi.
Ben de izlenir diyorum hadi bakalım. 😉Yalan Dünyayı izliyormusun bilmiyorum ama artık eskisi gibi sarmıyo ilk bölümleri hakikaten çok güzeldi soluksuz izliyordum ama artık sarmıyor oyuncular artık sıktı.Orcun yavaş konuşuyordu şimdi nurhayat gibi konuşuyor.Sonra emir liseli çocuk gibi.Anlaşılıyorki Gülse birsel Avrupa Yakası gibi bir dizi asla yazamayacak
Reytinglerine gelirsek cuma günü yayınlanırsa işi zor yine medcezir ve karagülün karşısında izlenmez.
Uçma o kadar +8 ab cuma günü zor biraz medcezir varkenYıllar Sonra dizisi.
Starın günü kalmadı bir tek Salı var. Eğer Mart sonrası başlarsa Muhteşemin yerine başlar.
İntikam aslında 22.40`ta bitti geçen hafta, 23.30`ta bitseydi A/B`de tekrar 6 reytingi geçerdi. Eğer A/B 6+ kalırsa Kanal D için sorun teşkil etmez.Ama Mesude`yi beğenmiyorduk Çağrı daha kötü bir yönetmen çıktı. Üstüne bir de Rüzgar değişince olan oldu.
Ben de izlenir diyorum hadi bakalım. 😉
Total 5+, A/B 8+ garanti diyorum. Bekleyelim görelim. Valla dizi beni gayet de sarıyor keyifle izliyorum.
Hiçbir dizi ilk bölümki gibi olmaz elbet değişiklikler olur ama ben bu değişiklikleri seviyorum.
Hayır Kanal D`de.Uçma o kadar +8 ab cuma günü zor biraz medcezir varken
Tut Ki Gecedir starda mı ben kanal d de sandım
24.06.2013 SBT TOP100 TUM KISILERHayır Kanal D`de.
Dediğim gibi geçen sene de Huzur Sokağı 8-9 reyting alıyordu, Yalan Dünya geldi ve A/B`yi aldı. Net.
Pazartesi iki 10 reytinglik yapım arasında da 7-8 alıyordu. Cuma bir tek 8 reytinglik yapım karşısında mı yıkılacak?
Kardeş 6.41 demişsinde o 5.12 sen 1.50 fazla yazmışsınSen de ne agresfisin? Neresi bitti dizinin. En zorlu günde A/B`de 8 falan aldı, sezon finaliyle yazın haziran sonunda 6.41 reyting ile kapattı sezonu.
Pes yani. SBT`yi koymuşsun bir baksana.24.06.2013 SBT TOP100 TUM KISILER
3YALAN DÜNYA - SEZON FINALIKANAL D20:42:5301:35:563,6611,08
24.06.2013 SBT TOP100 AB
2YALAN DÜNYA - SEZON FINALIKANAL D20:42:5301:35:565,1217,74
Bak o kadar uğraştırdın beni senin için buldum
Kardeş 6.41 demişsinde o 5.12 sen 1.50 fazla yazmışsın
Haklısın ama emek verilmiş stüdyolar içerikler bence hoş.gunduz kusaginda iyi ataklar yapdi ama simdilik hic bir yapimi cok iyi reyting alamiyor ki
Ay yapımın kıvanç tatlıtuğlu dizisini kanal d ocakta alabilrmi acep?Diğer kanalların yükselmesiyle de alakalı bu durum.
Star, Kanal D'nin elindeydi ve Kanal D'nin artıklarıyla ya da daha az iddialı dizilerle idare ediyordu.
ATV kötü durumdaydı ne yapsa tutmuyordu.
TRT'nin şimdiki gibi Seksenler, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi bol reytingli işleri daha azdı. (Sadece Sakarya Fırat hatırladığım kadarıyla)
Fox ise 2-3 gün yine iyiydi ama geri kalan günler ilk 20-30 sıraya bile giremiyordu.
Geriye sadece Acun'lu Show TV kalıyordu.
Hal böyleyken en iddialı dizilerin çoğu Kanal D'ye kalmış oluyordu. Şimdi durum böyle değil rakipler güçlendi. Özellikle Ay Yapım dizileri ATV'ye, Star'a dağılmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?