Kanal D Karar Değiştirdi! A.Ş.K. Ertelendi!

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Dün akşam saatlerinde 23 eylül pazartesi ilk bölümünün yayımlanacağı duyurulan A.Ş.K.'ta son dakika değişikliği yapıldı ve dizinin statüsü "yakında" olarak değiştirildi.Dizinin ekim ayında yayına girmesi bekleniyor,günü net değil.

An itibariyle Fatih ve A.Ş.K. ekime sarkıtıldı,Çalıkuşu'nun haftaya yayına girme ihtimali var.

Kanal D'ye bu sene ateş püsküresim var.Forum kurallari olmasa neler derdimde işte :bağır: (özellikle akşam @xemrexxx'den AŞK'ın yayının tarihinin pzt olmasını öğrendiğimden beridir sinirim:bağır:)

Pazartesi olmayabilir artık,bana değişecek gibi geliyor,çarşamba kuvvetli olasılık,2 ekim olabilir.

Kanal d bu sezon atak yapıcak dedik ne hale düştüler yeni başlıyan diziler yayına geç giriyor dizilerin hangi gün yayınlancağı muaması var varda var.

artık kendi verdikleri tarihleri bile yalanlar duruma geldiler bu sene durumlarını iyi görmüyorum

Kanal D şaşırdı iyice. :)

Yanlız başka kanalların yayın akışına laf edenler Kanal D'ye tek bir cümle söylememisi bana ilginç geliyor. :)

İyi yapmışlar dizinin pazartesi günü tutması zordu karadayı ve o ses varken işi zordu.:)tutmazdı yani

Yanlız başka kanalların yayın akışına laf edenler Kanal D'ye tek bir cümle söylememisi bana ilginç geliyor. :)
kanalcılık mı yapılıyor diyorsun

kanalcılık mı yapılıyor diyorsun

Pazartesi Fatih'ten başka iş görebilecek dizi yok şuan Kanal D'de
Salı Çalıkuşu olsun
Çarşamba Yalan Dünya ve Merhamet
Cuma Aşk ve Kayıp
Cumartesi Güneşi Beklerken pt'de Arka Sokaklar

Kanal D bu sezon çok kıvranıyor ve kıvrandırıyor.Dizilerinin hiç biri istediği gibi gitmeyecek bu gidişle.Çok geç başlıyor

yeni sistemi bekliyor.
artik bana iddiali kanal gelmiyor ve dizilerin havasi sondu.
benim listede: kayip/galip dervis/yalan dunya/beyaz show var.

kanal d panikte ))) onlarda farketti dizileri dandik ne yaparız diye kara kara düşünüyorlar))) bunların sorumlusu agb alistirdilar kanal d yok kolaycılığa simdi paniklerler tabi )))

kanal d ye bu durumdan sorulması formülü @Fks14 sormuştu aklıma simdi geldi

Ey kanal D ara sırada olsa dizilerinizde başını örten kuran okuyan birilerini göster yahuu ..turkiyede sadece dekolteli kadinlar yok )))