Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Oya Doğan'a konuştu ve samimi açıklamalarda bulundu!
Karga Seven, Türkiye'den Çekiliyor!
Geçtiğimiz günlerde Kerem Çatay ile Ömer Özgüner'in ortak bir yapım şirketi kuracağı sektörde konuşulmaya başlanmıştı. Haberin detayları ortaya çıktı. Murat Saygı, ''Hekimoğlu ve Yeni Hayat'ın yapımcıları Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’dı. Yapım şirketi Karga Seven Pictures ise Türkiye’den çekiliyor. O nedenle Ömer ve Ümmü Kerem Çatay’la ortak bir şirket kurdu. Bundan sonra dizileri o şirket yapacak. Yani Hekimoğlu ve Yeni Hayat’ın yapım şirketi değişiyor ama yapımcıları aynı…'' açıklamasını yaptı.
''Aşk-ı Memnu Tekrarları Kadar Ses Getiren, Konuşulan Hiçbir İş Hatırlamıyorum''
Her tekrarlarıyla hem reytingleri hem de sosyal medyayı sallayan Aşk-ı Memnu'nun başarısı Murat Saygı'ya soruldu. Saygı, ''Valla biz istemesek seyirci istiyor. “Aşk-ı Memnu’nun zamanı geldi” diye baskı yapıyorlar. Her yaz yayınlıyoruz onu. Bu sene pandemi nedeniyle trollük olsun PT’de de finalini yayınlayalım istedik. Ben tekrarları bu kadar ses getiren, konuşulan hiçbir iş hatırlamıyorum. Oyunculuğuyla, senaryosuyla, rejisiyle bilmene rağmen izliyorsun. Çünkü her şey çok inandırıcı. Kimse oynuyormuş gibi gelmiyor orada. Değişik bir duygusu var. O günün koşullarında da çok iyi kalitede çekilmiş bir iş zaten. Onun sihrini biliyorum desem bir tane daha yaparım.'' dedi.
''Acun'u Hem Vizyonlu Hem de Çok Şanslı Buluyorum''
Survivor 2020 ile pandemi sürecinde en çok izlenen kanal olan TV8'in başarısı üzerine Murat Saygı, ''Acun tabii ki iyiydi. 7 gün taze iş verdi. Aslında en iyi bildiği işi yaptı. Ben Acun’un Kadir Gecesi doğduğuna inanıyorum. (Gülüyor) Şaka bir yana; Acun'u hem vizyonlu hem de çok şanslı buluyorum.'' açıklamasını yaptı.
Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz: https://www.dizidoktoru.com/roportaj/hedefim-birinci-degil-para-kazanan-kanal-olmak-h3652.html