Kanal D Facebook Sayfası 2.000.000'u Devirdi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
20 yaşında olan ve Aralık ayında 21. yaşına girecek olan Türkiyenin kanalı Kanal D yeni sezona sayılı günler kala Facebook sayfası 2.000.000'u devirdi.

Twitter ve İnstagramda en çok takipçisi olmasına karşın Facebook'ta beğeni sayısına göre 3. olan kanal yeni sezona yepyeni diziler ve yarışma programları ile girecek.

Yeni sezona Poyraz Karayel, Benim Adım Gültepe, Hicran, Urfalıyım Ezelden, Git-gel dizilerini hazırlayan kanal bilindiği gibi Atv'den Kurtlar Vadisi Pusu ve Show Tv'den Analı Oğlullu dizilerini transfer etmişti.

Geçen sezondan kalma programlarıda hesapa katarsak yeni sezonda kanalın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.​

Zb8eeMELcyIHvcm28snnuzFH.jpg

Tebrikler Türkiye'nin kanalına. :bhr: Yeni sezonda bol reytingler diliyorum. :A

Kanal D'yi son zamanlarda izleyemiyorum. Aslında hiç izlemiyorum.:) Ama hala dizilerde çok iyi o yüzden yeni dönemde izlerim yine.:)

Tebrikler Kanal D'ye.:D

Kanal D'nin 2 milyon oldugundan haberi yok galiba(b) Star olsa çoktan bi resimle infografiklerle duyurmuştu :F

Tebrikler Kanal D :X

@Forumdash bide tvde 100000 defa yayinlanan bnm adim khana yakinda diye fragmanlar hazirlamisti cok garip bi kanal fox [emoji51]

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy