Kanal D bu yıl bir türlü iistediğini alamadı | Neden ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Kanal D geçen sezonlarda hatta yaz sezonunda hep zirvedeydi ve bunu kanıtlamış ve seyirci benimsemişti.Fakat bu sezona girince kanal d hala tüm günde zirvede olsada prime timeda zirve yarışında olsada geçen yılların verdiği hep zirvede olma alışkanlığı sonucu belki başka kanal kanal d durumda olsa mutlu olsa da kanal d yi tatmin etmedi ve bir sürü hamleler yaptı.bu hamlelere çoğumuz tepki gösterdik ama genel olarak şimdi bakınca çoğuda tuttu merhamet kuzey güenyden iyi gidiyor kuzey güney ise yeni saatinde daha iyş arka sokaklar cuma totali aldı bir tek pazaresini dolduramadı oda rakiplerinin çok güçlü oluşu çok etkili oldu. Neyse şmdi yeni hamlesi bence çok doğru çünkü çoğumuz Galip Dervişin pazartesi zirve yarışında olamayacağını ve diziye yazık olacağını belirttik.Yalan dünyanın ise gün değiştirmesi gerektiğini belirttik.Bence bu iki dizinin cumartesi zirve yarışında olma olasılığı var.Survivor gelsede cumartesi günü ödül oyununa denk gelir survivorun gün olarak en zayıf olduğun gün bence cumartesi olur.bbeb pazar pazartesi survivor gelene kadar iyi gider ama sonra nolur bilinmez.Şimdi bakıyorum salı öbgzk zirve yarışında çarşamba merhamet fena gitmiyor kuzey güney final yaklaştıkça reytingleri artar intikam ilerleyen haftalar abde zirveyi alacak gibi geliyor bana cuma arka sokaklar totalde zirve abde beyaz show son haftalar çok iyi gidiyor cumartesi dediğim gibi zirve yarışında olur pazar pazartesi nolur bilinmez ama kanal d bu hamleyle daha güçlendi gibi.

Başlıkta neden ? diye yazdım neden bu yıl geçen yıllar gibi değil diye,bence iki önemli nedeni var reyting ölçüm sisteminin değişmesi ve star tvnin acun ılıcalı transferiyle yükselişi muhteşem yüzyıl ve avrupa maçları peki ya sizce?

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler.Son açtığım konu kısa olduğundan eleştirildim ve haklıydılar bu sebepten özür dile
rim...iyi haftalar...

Son düzenleme:
gene aynı tantanalar pazartesi hariç her gün ilk 2 de kanal :) onu da değişiklikle düzeltecek :)

- - - Ekleme - - -

star salı yok atv çarşamba-cmt-pzr yok :)

gene aynı tantanalar pazartesi hariç her gün ilk 2 de kanal :) onu da değişiklikle düzeltecek :)

- - - Ekleme - - -

star salı yok atv çarşamba-cmt-pzr yok :)

sana katılıyorum bir tek acaba survivor geline eşim bilir nasıl etkilenecek.
bu arada atv konusunda çok haklısın zaten bu yüzden zirveyi alamıyorlar.