Kanal D Bir Kez Daha Korkunç Bir Yarışmayla Karşımızda : Şanslı Masa

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Yazın dizisizlikten kendini yarışmalara verecek olan Kanal D bir bir tutmayacak işlerini görücüye çıkarıyor...

Dün akşam itibariyle tanıtılmaya başlayan son kurban Şanslı Masa oldu...

OzetBolumResim.ashx

Nedir Şanslı Masa ?

Şimdiye kadar Türk televizyonlarında görülmemiş bir yarışma; Şanslı Masa… Bu yarışma her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğinde, belki bir iş yemeğinde, belki sevgilinizle buluştuğunuzda belki de bir arkadaş sohbetinde… Her an bu oyunun içinde yer alabilir ve bizimle yarışabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yarışmaya katılmak için başvuru yapmanıza gerek yok çünkü biz sizi buluyoruz. Biz bir mekânda şanslı masamızı seçip kameralarımı saklıyoruz. Partnerinizle sizi izliyoruz. Bir anda sizi yanımıza çağırıyoruz ve partnerinizin haberi olmasan size bir kulaklık veriyoruz. Bu sayede sizinle haberleşiyoruz. Size görevler veriyoruz ve yarışmamız başlıyor. Bazen karşınızdakine yalanlar söylüyorsunuz bazen de restoranın içinde şarkılar söylüyorsunuz. Karşınızdakinin tahammül sınırlarını zorluyorsunuz ve etapları tamamlayıp büyük ödüle ulaşmaya çalışıyorsunuz… Ama sakın unutmayın bunu sadece siz biliyorsunuz.

Şanslı Masa tüm eğlencesiyle yakında Kanal D ekranlarında…

Tanıtım Fragmanı :

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bence tutabilecek bir program. 1-2 yıl önce TRT'de yayınlanan bir program vardı haber öncesi çıkıyordu. Adını hatırlayamıyorum şimdi, ona benziyor sanırım. O yarışma epey ilgi görmüştü o zaman.

Yok ya ne tutacak,Acun bile tüm reyting garantili taklaları atmasına rağmen zar zor reyting alıyor, hiç albenisi olmayan bu yarışmanın %5 share'ı aşması imkansıza yakın bence...

Kanal D yaza sonuncu sıradan damgasını vuracak...

En azından bir şeyler deniyorlar yaz için. Diğer kanallardan hiç ses seda yok :)
Kışın güçlü rakipler karşısında iş yapması elbette çok zor ama yazın iş yapabilir boşluktan dolayı.

Üstadım her zaman iyimser olmak zorunda mısın, bir kere de bir projeyi desteklemez pozisyonda görelim seni, misal bir kanal yöneticisi önüne gelen her işe evet der mi ? :)

İyimser olmayı severim :) Ama tutmayacağını düşündüğüm şeyleri de söylerim. Her Şeye Rağmen, Tövbeler Tövbesi, Sırat, Çember gibi :)

Ama saydığın ilk 2 proje tuttu gibi,bugün sharelara bakacak olursak Her Şeye rağmen'de çıkış var... :)

Evet onlar konusunda yanıldım gibi. Ama ikisi de beklentilerin altında. Her Şeye Rağmen'den yeni bir Öyle Bir Geçer Zaman Ki olması falan bekleniyordu :)

Evet ben de ondan büyük atak bekliyordum ama hikaye biraz yavaş aktı,sarmadı...

Yeni yeni açılıyor,mesela dünkü bölüm iyiydi,kötü ve iyi karakterler belirginleşti ve savaş başladı,bundan sonra artar reytingleri...