Bence 5. ve 6. madde asla olmaz film kuşağını yapmaz kanal d ayrıca kanal d nin hafatanın üç günü ben bilmem eşim bilir yayınlayacağını sanmam .
Eğer kanal d tercih yapacak olursa kayıp şehir bitirilir yalan dünyanın iyi reklam getirisi var bide AB tarafından seviliyor.Kanal D Kayip Sehir ve Yalan Dünya arasinda bir seçim yapmak zorunda kalacak bence..
Kanal D yapmaz orası doğru. Ama Ben Bilmem Eşim Bilir`in A/B`deki potansiyeli Yalan Dünya kadar değil ki bence.Öncelikle O Ses Türkiye gittikten sonraki rakamları görmek gerek. Aslında reyting açısından en iyisi Ben Bilmem Eşim Bilir'in Pazartesi'ye de gelmesi olur. Fakat Kanal D öyle bir şey yapmaz kolay kolay.
Kanal D yapmaz orası doğru. Ama Ben Bilmem Eşim Bilir`in A/B`deki potansiyeli Yalan Dünya kadar değil ki bence.
Yetenek Sizsiniz bile haftasonu 11 alıyor, Perşembe 5-6 arası bir şey alıyor. Yalan Dünya bence zorlu Pazarteside bile fazla alıyor. Bir de süresi kısaldı. O yüzden. Bir az daha uzarsa belki azıcık artar. Kısa süre işe yaramıyor anlaşılan.
Cuma`ya dönerse kolaylıkla eski reytinglerine döner bence.
Kayıp Şehir çok kötü saatte giriyor. 21.30 tam orta.Pazartesi, Perşembe kadar zorlu değil bence. Yalan Dünya'nın şu an sıkıntısı O Ses bence. Kitleler çok benziyor. O Ses gittikten sonra biraz rahatlar Yalan Dünya. Kayıp Şehir için ise tek kurtuluş Cuma PT2 bence ama Kanal D Cuma'yı Arka Sokaklar'a emanet etti ve kötü de gitmiyor. Bu sezonu böyle geçirme ihtimalleri yüksek. Kayıp Şehir'in de iyice düşmesini bekleyip en geç sene sonunda kaldıracaklar...
Kayıp Şehir çok kötü saatte giriyor. 21.30 tam orta.
Yalan Dünya hala içinde bir sürü reklam barındırıyor. Bu reklamlarla bitirmez Kanal D diziyi asla. Şu an için Pazartesi A/B`de Yalan Dünya kadar iyi gidecek bir yapım yok. Düşüşü az da olsa süreyle ilgili. Süre uzanınca daha iyi reyting aldığına şahit oluyoruz defalarca.
Kayıp Şehir Perşembe PT2`de eski reytinglerine ulaşır. Umutsuz Ev Kadınları hala neden korunuyor anlamış değilim. Fatih için mi katlanıyor acaba Kanal D?
Kayıp Şehir 23.00`te iyi gidiyordu ya Cuma. Perşembe de iyi giderdi.Umutsuz Ev Kadınları gönderilirse İntikam uzatılır Kayıp Şehir gelmez oraya.
Umutsuz Ev Kadınları'na kanal sahip çıkıyor. Yurtdışına satılmasının etkisi olabilir bu durumda. Zaten reytingleri de kötü değil. Fatih ile de ilgisi olabilir belki ama çok da sanmıyorum. Gerçekten kaldırmak isteseler Fatih falan dinlemezlerdi bence.