Kanal D´den yeni bir komedi Üsküdara Giderken

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D´de yepyeni bir komedi baslayacak. Dizinin adi ise: Uskudara Giderken.
Dizinin basrol oyuncusu : Erkan Can.
Dizinin mayis ayinin basinda yayinlanmasi bekleniyor.
Bakalim bu dizi basari olacak mi, bunu zaman gosterecek.

İşte ilk fragman:
<object width="500" height="400"><param name="movie" value="http://webtv.kanald.com.tr/content/webtvplayer.swf?movieUrl=9242&Part=1" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://webtv.kanald.com.tr/content/webtvplayer.swf?movieUrl=9242&Part=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="400" /></object>

Kanal D yeni sezon için hazırlıklara başladı anlaşılan :)
İşin içinde Erkan Can varsa kaliteli bir iş olacaktır. Öner Erkan, Erdal Tosun gibi isimler de kadrodaymış.

Bakalım hangi gün yayınlanacak ? Yoksa Akasya Durağı erken final mi yapacak ?

Komedi dizileri genelde ikinci kuşakta olmuyor, bence Nuri yada Akasya Durağı final yapar, bu dizi başlar. Reytinglere göre değerlendireceklerdir. Bence Nuri, Muhteşem Yüzyıl karşısında çok fazla dayanamaz.

Kanal D'de ikinci bir Şüphe vakası yakın gibi gözüküyor...

Henüz hiç bir şey belli olmamasına rağmen fragmanın ışığı,rengi,kokusu,dokusu beni cezbetmedi...

Mayıs ayında başlayacaksa bir yaz dizisi mi olacak? Pek güzel görünmedi bana açıkçası. Daha iddialı bir yapım olabilirdi. Aşırı ilgi göreceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Yaz dizisi olarak başlayacak, nereye kadar giderse :) Star'da başlayacak Sihirli Annem gibi yani.

Dizi için konuşmak için çok erken. Tanıtıcı bir fragman çıksın ondan sonra daha iyi yorum yapabiliriz.

Üsküdar'a Giderken Bir Aile Dizisi
Yakında Kanal D'de ekranlarında başlayacak 'Üsküdar'a Giderken' dizisi, türlü borçlar ve sıkıntılarla birbirine yabancılaşan aile fertlerinin yaşama tutunma hikayesini anlatıyor

Başrollerini Erkan Can, Erdal Tosun, Funda Postacı ve Tülin Özen'in oynadığı dizinin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapıyor. Dizinin senaryosu da Aydemir’e ait. Fedakar bir anne, hayalperest bir baba ve çocuklarının hayatlarını anlatan bir aile dizisi ‘Üsküdar'a Giderken'. Türlü borçlar, sıkıntılar ve iflasla birbirinden kopan aile fertleri, aynı evin içinde birer yabancı olmuştur.

Erdem, mutluluk getirir
Çocuklardan Ayşe, başından mutsuz bir evlilik geçmiş, 30'lu yaşlarda bir genç kadındır. Evdeki tatsızlık, küçük kardeş Erdem’in eğitim almak üzere gittiği İngiltere’den dönmesiyle sona erer. “Anasının kuzusu” olarak tanımlansa da 26 yaşındaki Erdem, babasına benzeyen, çocuk kalabilmiş bir gençtir.

Tekrar mutlu bir aile olma süreci boyunca karakterler; zayıflıklarını, korkularını, hayal kırıklıklarını geride bırakacak ve birbirlerinden güç alarak mutlu olmayı öğrenecekler. Bu süreçte hayatlarını renklendiren dostları da onları yalnız bırakmayacak.