Kanal 7'nin Şener Şen Ayıbı Ayyuka Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Türk filmlerini üst üste ekrana getirmesi ile artık Türk filmleri kanalı olma yolunda ilerleyen Kanal 7'nin Şener Şen'in başrolündeki Namuslu filmindeki yatak sahnesini kesmesi izleyenleri adeta çıldırtıyor.
Cinsellikten eser olmayan bu sahnede komedi dışında da bir şey yokken kanalın "bu kadar da olmaz" dedirten tavrı, tepki çekiyor.
Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, bugünkü köşe yazısında konuya değindi ve Kanal 7'ye göndermede bulundu:
"Bu sahne dibine kadar bir komedidir, çocukların inanın 'kötü etkilenecek' halleri yoktur. Yahu bunu bile yazmak garip, komik, kara mizah bir durum.Kanal 7, 'Namuslu' filminin bu sahnelerini 'namussuz' bulup cart diye kesmiş. Bülent Arınç kurallarına uymak için mi? Kardeşim yayınlamayın filmi, olsun bitsin. Ne diye aman orası, aman burası, kendinizi geriyorsunuz. Sonra filmde viskinin rakının dibine vuruluyor. Onu da yakalayamadım, ne kadarını kestiler ne kadarını verdiler. Yani bu filmin her tarafını kesseniz ne olur?"

namuslufilmi.jpg

O sahneyi hatırlamıyorum ama Kanal 7 Türk Filmi yayınlamaktan vazgeçsin bence. Farklı dizilere veya programlara yönelip tutturmaya çalışsın :)

Sansür meselesi iyice raydan cikti.. Nereye kadar gidecek bu durum cok merak ediyorum. Kurtlar Vadisi Pusu bile resmen Sansür Vadisi'ne döndü.

RTÜK sansürü var, tamam onu anladık da bir de bazı kanalların kendi saçma sansürleri oluyor, onu anlamıyorum hiç ben.

Arkadaş bi şey izliyorsan Orjinal dilinde ve Sansürlenmemiş biçimde izleyeceksin yoksa hiçbi zevki kalmaz :D