Kanal 7'den Yeni Bir Hint Dizisi Daha!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,762
Puanı
1,060

Kanal 7'den yeni bir Hint dizisi daha!

Yayınladığı Ah Kalbim, İkimizin Yerine, Tatlı Bela, Deli Divane, Masum ve Bıçak Sırtı gibi Hint dizileri ile dikkat çeken Kanal 7, Geet Hui Sabse Parayi adlı Hint dizisinin yayın haklarını satın aldı. Geet Hui Sabse Parayi adlı Hint dizisi ülkesinde toplam 470 bölüm yayınlandı.

"Geet Hui Sabse Parayi" çok yakında Kanal 7'de!

Hint dizisinden başka dizi yok kanalda hint kanalı gibi eskiden kezban yenge elif gibi bir sürü dizisi vardı yerli dizilere geçmeli artık diye düşünüyorum. 💫

Reactions: 12.Adam
Hint dizileriyle köşeyi dönüyor kanal iyide reyting alıyor ama eskiden ne güzeldi kezban yenge Zeynep gibi bir çok dizileri vardı. Böyle reytingler aldığı sürece Hint dizilerini bitirmezler maalesef .

Reactions: xRevenge
Ay kanal 7yi yemin dizisi olmasa silmiştim çoktan hiç sevmiyorum hint dizilerini çakma türk töre dizisi havası var

Bence çoğu kişinin dediği gibi kanal hint dizisini bırakmaktansa azaltsa tekrarların yanı sıra daha çok türk dizisi ve 1 2 tane haftalık dizi çekse iyi olur

bu haberi nereden duydunuz kaynak verir misiniz?

Aralarında en güzeli Tatlı Bela ve Bir Garip Aşktı diğerleri o kadar ilgimi çekmedi izleniyor demek ki kanal yayınlıyor

Suç diye birşey demedim forumda her yapılan paylaşıma kaynak verilmiyor. Adminler zaten yılardır forumda yalan haber olma ihtimali çok düşük .💫
o zaman çok sevindim hayırlı olsun güzel bir dizi ismi ne olacak acaba? İsmini herhalde Kanal 7 değiştirecektir.