Kanal 7'den 4 Yeni Program!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Yaz sezonuna iddialı girmek isteyen Kanal 7'de dört yeni program ekrana gelecek.[/h]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Kanal 7 yaz sezonunu erken açıyor. [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Yaz sezonuna iddialı girmek isteyen Kanal 7'de dört yeni program ekrana gelecek. İşte o programlar...[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Ünlü türkücü Ceylan, 'Ceylan Show' adlı yeni programıyla her salı Kanal 7 ekranlarında olacak.

Yeni programında ünlü konukları ağırlayacak olan Ceylan aynı zamanda sevilen türküleri seslendirecek.

Yaptığı şakalarla izleyicilere keyifli anlar yaşatan ünlü şakacı Mustafa Karadeniz yeni şaka programıyla Kanal 7'de olacak. Program bu Cuma saat 21.55'te başlıyor.

Gazeteci Nil Yeğin'in sunumuyla ekrana gelecek olan "Nil'in Dünyası" adlı gezi programında Brezilya'dan Hindistan'a, Japonya'dan Kamboçya'ya kadar dünyanın farklı renkleri ve haberleri izleyiciyle buluşturulacak.

Kanal 7'nin yeni programlarından biri de "Bir Yastıkta Kırk Yıl" isimli bir evlilik anıları programı olacak. Programda 40 yılı deviren çiftler evliliklerini anlatacak. Bir Yastıkta Kırk Yıl her Cumartesi gecesi ekranda olacak.

Ayrıca her Çarşamba akşamı gişede büyük bir başarı elde eden yabancı filmler ekran gelecek.
[/FONT]

izleme zaten pampa flash tv nin biraz daha dindar versiyonu. flash tv ile samanyolunun karısımı yani

Yukardakı programın dındarlıkla hıc alakası yok. kanal7 uzun zamandır berbat programlar yayınlayıp duruyor. yıne tarıhı eser programları vızyona koyuyor. yazık kanal batacak olan denız fenerı programlarına

Kanal 7 yazın izlenmek istiyor anlaşılan. Yabancı sinemalar kuşağı yazın iyi iş görür bence. Mustafa Karadeniz'in programı pek ilgi görmez gibi. Ceylan orta derece gidebilir. Bir Yastıkta Kırk Yıl ilk 100'e zor girer gibi :)

Yukardakı programın dındarlıkla hıc alakası yok. kanal7 uzun zamandır berbat programlar yayınlayıp duruyor. yıne tarıhı eser programları vızyona koyuyor. yazık kanal batacak olan denız fenerı programlarına

dikkatli okumadın galiba. ben programlara dindar demedim. arkadas kanalı izlemiyorum dedi bende izleme zaten din agırlıklı bir kanal dedim. dikkatli okumadan yanlıs cevaplar verme

kaliteli bir film olacagını tahmin etmiyorum. genelde her sene cuneyt arkın battal gazi veriyorlar yine oyle olucaktır :) yani yabancı cok kalite filmlere pek ihtimal vermiyorum pampa :)

sorun para da olabilir, kanal7 zihniyetiylede alakalı olabilir :))

Ceylan Show : Salı - 22.00

Yabancı Sinema Kuşağı : Çarşamba 22.00

Şaka Şaka : Cuma - 21.55

Bir Yastıkta Kırk Yıl : Cumartesi - 24.00

Nil'in Dünyası : Pazar - 23.15'de yayınlanacaklar :)

Kanal 7, çok önceden izlediğim bir kanaldı.
Şimdi ayda yılda bir bakıyorum. :D

Ceylan Show, tutar gibi. Diğerleri bir zaman sonra kalkar.

Özellikle 23.00'dan sonraki yapımlar pek izlenmez Kanal 7 kitlesi tarafından.
Bir Yastıkta Kırk Yıl'a hiç parlak bakmıyorum. :)
Bir tek şu sinema kuşağı iyi bir hamle, onun da izlenirliği filmlere bağlı.

Yine de hayırlı olsun. (;

Kanal 7, çok önceden izlediğim bir kanaldı.
Şimdi ayda yılda bir bakıyorum. :D

Ceylan Show, tutar gibi. Diğerleri bir zaman sonra kalkar.

Özellikle 23.00'dan sonraki yapımlar pek izlenmez Kanal 7 kitlesi tarafından.
Bir Yastıkta Kırk Yıl'a hiç parlak bakmıyorum. :)
Bir tek şu sinema kuşağı iyi bir hamle, onun da izlenirliği filmlere bağlı.

Yine de hayırlı olsun. (;

sende hala çekiyormu bu kanal ben kaldırıldı zannetmiştim bir ara :))