Ben e öyle sandım😀😁😂Bende şimdi sandım
Ben e öyle sandım😀😁😂Bende şimdi sandım
Kanal D'ye geçti dedin .Gurbetçiler.atv ,Kanal 6 tekrar atv .Ben de kanal 6 da yayınlandı demedim ki bir ara yayınlandı dedim dikkat ettiysem o kadarını biliyorum zaten
d max ahlen var da yeni adını unuttum d smarta .Eski diziler var ahlenBu tür kanallar yapılsa özel keşke eskiden d max vardı hemen hemen eski diziler oluyordu
Aman ya dalgınlıkla yazmışımdır kafam yerinde değil idare et ATV diyecektim yoksa orada yayınlandığını biliyorumKanal D'ye geçti dedin .Gurbetçiler.atv ,Kanal 6 tekrar atv .
Yok be eskidenBende şimdi sandım
Tm idare ederim.Olur öyle şeylerAman ya dalgınlıkla yazmışımdır kafam yerinde değil idare et ATV diyecektim yoksa orada yayınlandığını biliyorum
2004 de gidebilsek oturur burda car car mı ederizYok be eskiden
------
Tm idare ederim.Olur öyle şeyler
Olsun keşke gidebilsek valla2004 de gidebilsek oturur burda car car mı ederiz
2005 Sonrası bozulmaya başladı 2010 sonrası zaten artık hiçbirşey eskisi gibi olmadıOlsun keşke gidebilsek valla
2005'den sonra internet yaygın olmaya başladı.Artık tv kanallarıda taklitçi oldular.Eski tv yayın akışı logoları özlüyor insan .2010 sonrası eskisi gibi değil doğru2005 Sonrası bozulmaya başladı 2010 sonrası zaten artık hiçbirşey eskisi gibi olmadı
Teknoloji girdi işin içine hiçbişeyin tadı tuzu kalmadı2005'den sonra internet yaygın olmaya başladı.Artık tv kanallarıda taklitçi oldular.Eski tv yayın akışı logoları özlüyor insan .2010 sonrası eskisi gibi değil doğru
Gol show vardı2005 Sonrası bozulmaya başladı 2010 sonrası zaten artık hiçbirşey eskisi gibi olmadı
KRAL TV netten yayın yapıyor.Aynen net olunca müzik kanallarına gerek kalmadı bende üzülüyorum.Sevdiğim şarkıları radyodan beklemek kaset almak.Best tv ,eko tv drem tv,Türkçe tv ,yenitv.Yeni tv'de hep eski klipler dönerdi 2004'de.Bi ara Flash tv müzik kanalıydı.hatırlarsan.Tekrar Flash tv ulusal kanala geçti.Teknoloji girdi işin içine hiçbişeyin tadı tuzu kalmadıklipleri kral da beklemek şarkıları kasette dinlemek bu iki şey elimizden gidince bir yanımız eksik kaldı bence youtube iyi hoşta bu iki şeyi aldı elimizden bunlar çok değerliydi
Yıllar bizden ne cok şeyi alıp götürdü ya2005'den sonra internet yaygın olmaya başladı.Artık tv kanallarıda taklitçi oldular.Eski tv yayın akışı logoları özlüyor insan .2010 sonrası eskisi gibi değil doğru
Sobayı götürdü,çocukluğumuzu,tv kanallarını.Yıllar bizden ne cok şeyi alıp götürdü ya
Ah kral ah ya keşke kapnmasaydıGol show vardı
------
KRAL TV netten yayın yapıyor.Aynen net olunca müzik kanallarına gerek kalmadı bende üzülüyorum.Sevdiğim şarkıları radyodan beklemek kaset almak.Best tv ,eko tv drem tv,Türkçe tv ,yenitv.Yeni tv'de hep eski klipler dönerdi 2004'de.Bi ara Flash tv müzik kanalıydı.hatırlarsan.Tekrar Flash tv ulusal kanala geçti.
2000 li yıllara girdiğimzide Türkiye çöl olmasın yazıları vardı çöl olmadı ama daha beter oldu ortalık keşke hiç girmeseydik o milenyumaSobayı götürdü,çocukluğumuzu,tv kanallarını.Eski dizilerimizi.Demekki hep 90 da kalsak Bizimkiler,Çiçek Taksi,Ferhunde Hanımlar bitmeyecekti.2000'e girdiğimiz zaman hepsi bitti.
Bende takip ederdim.Okuldan önce kahvaltıda 2004 yıl Flash'ı açardım.Sonra akşamları Flash tv'de Bizimkiler ,gerçek kesit tekrarları vardı.Flash açılacaktı açılmadıAh kral ah ya keşke kapnmasaydı
Flash TV müzik kanalıyken ben de takip ediyordum Emir Şaşmaz vardı orada program yapardı sık sık eski kliplere yer verilirdi.
Artık sevdiğimiz şarkıları beklemeye Gerek kalmadı indirip dinliyoruz radyo kültürü zaten kalmadı gibi bir şey
Netten nostalji çalan radyoları dinledim bir ara onlarda hep aynı şarkıları çalıp duruyor ya
Keşke girmeseydik valla hep 90 larda kalsaydık.2020 ve 21 daha beter çıktıAh kral ah ya keşke kapnmasaydı
Flash TV müzik kanalıyken ben de takip ediyordum Emir Şaşmaz vardı orada program yapardı sık sık eski kliplere yer verilirdi.
Artık sevdiğimiz şarkıları beklemeye Gerek kalmadı indirip dinliyoruz radyo kültürü zaten kalmadı gibi bir şey
Netten nostalji çalan radyoları dinledim bir ara onlarda hep aynı şarkıları çalıp duruyor ya
------
2000 li yıllara girdiğimzide Türkiye çöl olmasın yazıları vardı çöl olmadı ama daha beter oldu ortalık keşke hiç girmeseydik o milenyuma
2022 de bizi neler bekliyor kimbilirKeşke girmeseydik valla hep 90 larda kalsaydık.2020 ve 21 daha beter çıktı
Allah bilir.Uzaylılar basar yada kıyamet kopar .Allah korusunda.2022 de bizi neler bekliyor kimbilir
Allah sonumuzu hayretsinAllah bilir.Uzaylılar basar yada kıyamet kopar .Allah korusunda.
AminAllah sonumuzu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?