Kanal 6 TV, 1 Eylül'de Yayında!

Doğan

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,479
Puanı
710

4 Ekim 1992'de Ahmet Özal tarafından kurulmuş ve 22 Mayıs 2008'e kadar yayın yapmış Türk televizyon kanalı .1 Eylül 2021 tarihinde Şatıroğlu Medya Grubu bünyesinde yeniden yayına başlayacağı açıklanmıştır.

90'lı yıllarda İlk özel tv kanallarından biri olan Kaygısızlar,Mahallenin Muhtarları,Ana dizileriyle reyting rekorları kırdı.İbo Show programıda ilk bu kanalda yayımlandı.

Hayatımda ilk defa bu kanalı duydum. O zamanki diziler o zaman güzeldi. Tekrarı bile iyi izlenmez bence artık.

Reactions: Doğan
HBB ,brt ,Maxi tv vardı.Çocukluğumda. Normaldir duymaman 99'lusun harelde
Aynen 99 doğumluyum. O saydığın kanalları da duymadım. 😂 eskiden sansürün işlemediği şifreli kanallar vardı. Onlar gibi gelse bir tane süper olacak. Sadece geçen fx kanalını izliyordum alkol şişeleri sigara filan ortadaydı sansür yoktu. Öyle kanallar açılsa daha mutlu olyrdum

Eski kanallar güzeldi.Sigara içki sansür olsun bence

Reactions: Gizmen
Son düzenleme:
Eski kanallar güzeldi.Sigara içki sansür olsun bence
Ben sansüre karşıyım. Geçen haber izledim haberde çocuk sansürlu içeriği bulmuş araştırmış. O da alkoldü sanırım. Ailesinden habersiz içmiş bulup. Sansür çözüm değil. Herkes her şeyi bilmeli ancak yararlı da zararlı da öğretilmeli. Yoksa yokmuş gibi yaşamasına izin verir sadece o günah o günah diye büyürse çocuklar merak ederler sonunda da alkolik olurlar 😂😂

Var ya keşke tamamen eskilerden yayın yapsa çok güzel olur
98'e kadar olan arşivi atv'de.98'den sonrası Star grubuna geçtiği zaman stardadır.Star Kanal D'ye satıldı.Karışık bi durum.
------

Var ya keşke tamamen eskilerden yayın yapsa çok güzel olur
98'E Haklısın galiba.Bir kızda küçük kardeşine sigara içirtiriyordu haberde gördüm.Kızda karakolluk oldu.Sonra n oldu bilmiyorum.

Reactions: Gizmen
Kardeşi şimdi sigara bağımlısıdır ne olacak 😂