KANAL³ | Futbol Gündemi | 4 Ağustos 2013

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,742
Puanı
1,060
n6mch78x.png

yprlmmyf.png

TÜRKİYE'DEN FUTBOL

Fenerbahçe'de forvet transferinde Emenike 1 adım önde. Taraftar her ne kadar Cardozo'yu istese dahi Ersun Yanal Emenike'yi ısrarla istiyor. Spartak Moskova teknik direktörü de Emenike'nin Fenerbahçe'ye gitmek istediğini doğruladı. Öbür yandan Cardozo takımın hazırlık maçını izlemek için stada bile alınmadı.

Fenerbahçe taraftarı maç öncesi ve maç sırasında takımlarını desteklemek için şov hazırlıkları yapıldığı söyleniyor.

Mehmet Topal antremanda sağ ayak bileğini burktu fakat ciddi birşey yok.

Sakatlığı nedeniyle Emiretes Cup'ta forma giyemeyen Burak Yılmaz Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa mücadelesinde forma giyebilecek.

Galatasaray dün oynanan Emiretes Cup'ta Porto'yu 1-0 yendi. Napoli 2 penaltıdan yararlanamadı. Galatasaray'ın golünü penaltıdan Melo kaydetti. Danny bu maçta da penaltı yaptı.

Türk Telekom Arena'nın çimleri bir kez daha yenileniyor. Fatih Terim Arsenal'ın sahasındaki çimleri çok beğendi.

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda hocası Slaven Bilic milli takımdan öğrencisi Corluka'yı istiyor. Corluka L.Moskova takımında forma giyiyor.

Fikret Orman kadromuza flash bir futbolcu ekleyecez dedi gözler Ronaldinho'ya çevrildi. Çoğu kişiye göre bu futbolcu Ronaldinho.

Beşiktaş'ta geçen sezon forma giyemeyen Escude ve Dentinho antremanlarda performanslarıyla göz doldurdular. Bu iki futbolcu yeni sezon forma için favori konuma geldiler.

Trabzonspor'un yeni kaptanı Onur kaptanlığın bir gurur olduğunu söyledi. Onur'un ilk 11'deki yeri Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferiyle garanti olmuştu.

Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırmak istiyor. Bosingwa ve Malouda transferliyle adından söz ettiren Karadeniz ekibi bu sefer de gözünü Kalou'ya dikti. Lille takımında forma giyen futbolcu için tüm fırsatlar seferber edildi. Kalou tam 6 sezon Chelsea forması da giymişti.

DÜNYADAN FUTBOL

David Luiz de Barçayı istiyor. Chelsea her ne kadar bu futbolcuyu bırakmak istemese de David Luiz yönetime Barcelona'ya gitmek istediğini söylecek.

Gervinho ile Roma anlaşmak üzere.

Schweinsteiger için Manchester United seferber oldu. Teklif 50 milyon euro.

C.Ronaldo Mourinho'ya kızgın. Ama yine de sessizliğini korumak istiyor.

Tottenham Bale'nin satılması durumunda Jackson Martinez veya Luis Suarez'i almak istiyor.

Trabzonspor'un da gündeminde olan Kalou West Ham'ın teklifini reddetti.

Bu sezon Napoli'ye kiralanan Pep Reina Liverpool'a dönmeyi düşünmüyor.

kilvaPGs9dm6pJ8Z8rB20gvD.jpg

t34z851p.png

gördüğümü drag:)
bu arada klişe olacak ama ben senin arkadaşın değilim:D
Olamazsın da zaten. Dikkat ediyorum da ikide bir benimle polemiğe girmeye çalışıyorsun benimle polemiğe girme. Şurada emek verip 2-3 şey yazıyoruz karalamaya çalışıyorsun. Eğer zaten konuyu okusan böyle bir yorum yazmazsın Fenerbahçe'yi çok diğer kulüpleri az mı yazmışım?

Olamazsın da zaten. Dikkat ediyorum da ikide bir benimle polemiğe girmeye çalışıyorsun benimle polemiğe girme. Şurada emek verip 2-3 şey yazıyoruz karalamaya çalışıyorsun. Eğer zaten konuyu okusan böyle bir yorum yazmazsın Fenerbahçe'yi çok diğer kulüpleri az mı yazmışım?
önemli olan yazının miktarı değil değeri.evet bu tarzda eleştriler almamak için özellikle 2 takım arasında dengeyi korumuştun,ama haberlerin değeri olarak.Fener için daha çok uğraştığın net olarak en azından benim açımdan belli oluyor:).
daha da bu konuya mesaj yazmam

Eline sağlık yine güzel özetlemişsin haftayı. :)