KANAL³ | Futbol Gündemi | 1 Ağustos 2013

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,519
Puanı
1,060

Evet bundan sonra hafta içi hafta sonu yani her gün KANAL³ ekranlarında karşınızda olacağım. Burada genellikle futbol konuşacağız.

TÜRKİYE'DEN FUTBOL

İlk haberimiz Fenerbahçe ile ilgili. Fenerbahçe dün bildiğimiz gibi Avusturya'nın Salzburg ekibiyle 1-1 berabere kaldı.
https://fav10.net/turkiye-den-futbol/kanarya-son-dakikada-guldu-1-1-a-196684.html

Bu maçta temsilcimiz futbolu göze pek hoş gelmedi. Kadro kalitesi olarak Fenerbahçe'nin çok gerisinde olan Avusturya ekibi bu maçta işi bitirebilirdi. Fakat Volkan Demirel gösterdiği başarılı performansla buna izin vermedi ve Fenerbahçe 90+4'te Baroni'nin penaltıdan kaydettiği golle turda avantajı elde etti. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Meireles 90+3'te sakatlandı. Yıldız futbolcunun rövanşa yetişmesi zor gözüküyor.

Sarı lacivertli ekibin en önemli eksiği bana göre orta sahada topu ileriye taşımak. Bu eksik C.Baroni'nin oyuna girmesiyle çözüldü. Fakat C.Baroni her zaman iyi bir performans gösteremiyor. Bir maç iyi bir maç kötü. Ama Baroni her zaman iyi oynarsa ilk 11'in bankosu olacaktır Fenerbahçe'de.

Fenerbahçelilerin gözü kulağı Cardozo transferinde. Cardozo'nun menejeri Pedro Aldave bugün twitter'dan attığı mesajla bu iş oldu dedirtti. Pedro twitter adresinden yazdığı mesajda yedi tepeli güzel bir şehirden ayrılıyorum ,yakında görüşmek üzere dedi.

Galatasaray'da gündem Arda Turan. Galatasaray Arda Turan'ı çok istese dahi Arda Turan dönüş için erken olduğunu düşünüyor. Zaten Arda'nın Fenerbahçe ile görüştüğü haberleri tamamen yalan. Şahsen ben Galatasaray'ın transfer politikasını beğenmiyorum. Galatasaray'ın acilen kaliteli bir sol bek alması lazım. Emre Can deniliyor. Emre Can dediğimiz futbolcu sol bek olmaz olamaz. Stoper'de sıkıntı var gibi duruyor fakat Semih geldikten sonra stoper'de herhangi bir sıkıntı olmaz. Zaten Galatasaray'ın orta sahası ve forvet mevkisi oldukça kaliteli.

Beşiktaş'ın Ronaldinho transferi de çıkmaza giriyor. Ronaldinho için Napoli de devreye girdi.

Trabzonspor bugün Avrupa Ligi 3.ön eleme maçında Dinamo Minsk ile karşı karşıya gelecek. Bu maç fırtınanın 100. Avrupa maçı olacak. Temsilcimiz deplasmanda da olsa kesin favori gözüküyor.

DÜNYADAN FUTBOL

Avrupa'nın 2 dev kulübü Milan ile Manchester City hazırlık karşılaşmasında karşı karşya geldi. Bu maç Manchester City'nin 5-3 üstünlüğüyle sonuçlandı. İşin garibi maçta goller ilk yarıda geldi. İşte maçın özeti.

Şimdi de kısa kısa transfer haberlerini paylaşacağım.

-Real Madrid Bale için tamı tamına 120 milyon euro teklifte bulundu. Bale transferinin her an gerçekleşmesi bekleniyor.

-Barcelona David Luiz için 34 milyon euro'luk teklifte bulundu.

-Dortmund Nuri'nin bonservisiyle alıyor.

-Valencia Torres'i istiyor.

-Manu Fabregas'tan aradığını bulamayınca gözünü Modric'e kestirdi.

Ekli dosyalar

• awww.bilderhoster.net_safeforbilder_n6mch78x.png
    193.1 KB · Hit: 205
  • awww.bilderhoster.net_safeforbilder_yprlmmyf.png
    35.2 KB · Hit: 201
  • awww.bilderhoster.net_safeforbilder_t34z851p.png
    43.2 KB · Hit: 174
Moderatörün son düzenlenenleri:
Program çok güzel olmuş.
@xdragxx
Fenerbahçe'nin Kadıköy'de yeneceğini düşünüyorum.

Milan maçı bayağı gollü geçmiş.

Eline sağlık @xdragxx.
Galatasaray'ın bir de hızlı bir sağ kanata ihtiyacı var bence Hamit'le olmaz bu iş.

Teşekkürler arkadaşlar.

BuraK post: 1396703' Alıntı:

Hamit bu sene direkle ilişkisine son verirse gol kralı olacak ne olmazı.

Aga Hamit yavaş ve çok top eziyor. Benim pek umudum yok. Belki direk şanssızlığını kırıp gol atmaya başlarsa bilemem ama zor gibi ya

Güzel olmuş küçük bir eleştiri Fenerbahçe kısmı azaltılabilir.

Fenerbahce agirlikli bir program olmus ama güzel olmus ellerine saglik @xdragxx

Besiktas hakkinda daha fazla yorumlar bekliyoruz

Güzel olmuş, küçük bir eleştiri Fenerbahçe kısmı azaltılabilir.

Fenerbahçe'nin maçı olduğu için o kadar fazla oldu Fenerbahçe kısmı yoksa Fenerbahçe kısmı çok diğer takımların az olmayacak tabii ki.
@Yakamoz-Asi

Fenerbahçe Gündemi olmuş sanki biraz ama güzel olmuş renkleri de biraz koyulaştırırsan daha iyi olur bence göz yormaz en azından eline sağlık çok güzel olmuş.

Futbol ile aram pek yoktur ama emek harcayarak hazırlamışsın ellerine sağlık @xdragxx