@xdragxx işini biliyor güzel bir hayat yaşamaya çalışıyor adam niye sinir olayımHiç mi sinir olmadın paragöz @xdragxx 'e
------
@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre hizmetçileri olan yalıda oturan biriyim zaten
@xdragxx işini biliyor güzel bir hayat yaşamaya çalışıyor adam niye sinir olayımHiç mi sinir olmadın paragöz @xdragxx 'e
------
@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre hizmetçileri olan yalıda oturan biriyim zaten
1 sene sonra yok olsaydı, 10 sene yaşamış yaşayacağını@xdragxx işini biliyor güzel bir hayat yaşamaya çalışıyor adam niye sinir olayım
Aynen öyle hayat toz pembe değil para her zaman şart@xdragxx işini biliyor güzel bir hayat yaşamaya çalışıyor adam niye sinir olayım
Karaladık bir şeylerAykut hocama bak, içerisinde bir yerlerde bulunan SABARSAL kişiliği açığa çıkarmış.@xdragxx
1 sene sonra yok olsaydı, 10 sene yaşamış yaşayacağını
@Dosi bayağı sinir olmuş sana belliAynen öyle hayat toz pembe değil para her zaman şart
Amacı ne anlamadım ki@Dosi bayağı sinir olmuş sana belli
@Dosi bayağı sinir olmuş sana belli
Hayır, hayat bu, ve buraları terkedip gitsem, Ankara'ya gidip tanıdık biri diye kapısını çalsam demek başıma bunlar gelecekAmacı ne anlamadım kiPolyanna filmi çekiyoruz sanki...
Listende zaten benden önde kişiler vardır neyse...Hayır, hayat bu, ve buraları terkedip gitsem, Ankara'ya gidip tanıdık biri diye kapısını çalsam demek başıma bunlar gelecekona sinir oldum. Listemden sildim zaten :/
Ankaralı forumda samimiyetimin en fazla olduğu kişisin amaListende zaten benden önde kişiler vardır neyse...
Filmle bir tuttun gerçeği ya pesBen her zaman dizi, filmlerde kötü adamları daha önde gördüğüm için kendimi de kötü adam olarak yazdım ki bence çok da kötü değilim
.... Senin yüzünden gittim de sen hiç söz konusu etmiyorsun bizleri... 🚬Hayır, hayat bu, ve buraları terkedip gitsem, Ankara'ya gidip tanıdık biri diye kapısını çalsam demek başıma bunlar gelecekona sinir oldum. Listemden sildim zaten :/
Baban gerçekte de 1 milyon dolar verirse satabilirim şimdi satmam diyemem skljgjkllsfkAnkaralı forumda samimiyetimin en fazla olduğu kişisin ama
Bilemedim. Bana amacını net açıkladın defalarca üstüne basa basa
Tamam bu yeterli cevaptı benim için.Baban gerçekte de 1 milyon dolar verirse satabilirim şimdi satmam diyemem skljgjkllsfk
Amacı ne anlamadım kiPolyanna filmi çekiyoruz sanki...
Filmle gerçeği bir tutmamak lazımHayır, hayat bu, ve buraları terkedip gitsem, Ankara'ya gidip tanıdık biri diye kapısını çalsam demek başıma bunlar gelecekona sinir oldum. Listemden sildim zaten :/
Güvenilir birisin. Şüphe etme yok ondan.... Senin yüzünden gittim de sen hiç söz konusu etmiyorsun bizleri... 🚬
Baban gerçekte de 1 milyon dolar verirse satabilirim şimdi satmam diyemem skljgjkllsfk
Gerçekte de olacağı şeyi yazmış zatenFilmle gerçeği bir tutmamak lazım
Yok bir de olacak miydi hem de bu hikayede 😱Güvenilir birisin. Şüphe etme yok ondan
------
Gerçekte de olacağı şeyi yazmış zaten
Yahu yaptığım şey babanın yoluna yollamak sanki çok kötü bir şey yapmışım...Güvenilir birisin. Şüphe etme yok ondan
------
100 milyon dolara bile satmazdım doğruya doğruBaban gerçekte de 1 milyon dolar verirse satabilirim şimdi satmam diyemem skljgjkllsfk
Gerçek dostluk budur100 milyon dolara bile satmazdım doğruya doğru
1 milyon dolar da az para değil beGüvenilir birisin. Şüphe etme yok ondan
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?