Kötü adamları severimKendini çekinmeden kötü adam yapmış sen onun yerinde olsaydın öyle davranırmıydın? para için arkadaşı sırtından vurmaokumadıysan detayı yazayım dedim
Kötü adamları severimKendini çekinmeden kötü adam yapmış sen onun yerinde olsaydın öyle davranırmıydın? para için arkadaşı sırtından vurmaokumadıysan detayı yazayım dedim
Hiç mi üzülmedin banaKötü adamları severimokudum niye okumayayım
HayırHiç mi üzülmedin bana
Bugün de senin için yanalımNe zaman yanmadık ki...
@Dosi
Hiç mi sinir olmadın paragöz @xdragxx 'e
@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre hizmetçileri olan yalıda oturan biriyim zatenHenüz okumadım ilk müsait olduğum zamanda okuyup yorum yaparım. Eğlenceli bir filme benziyor. (Demek @Dosi çok zenginmiş - cimri hamdinin para kaynağı belli oldu)
Öyle bir durum varsa bavulumu hazırlayayım sen de müstemilatı hazırla geliyorum. Aylık 50.000 euro yeter. Çok parada gözüm yok.😁Hiç mi sinir olmadın paragöz @xdragxx 'e
------
@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre hizmetçileri olan yalıda oturan biriyim zaten
Diğerleri bile böyle birşey talep etmediler 😱Öyle bir durum varsa bavulumu hazırlayayım sen de nüstemilatı hazırla geliyorum. Aylık 50.000 euro yeter. Çok parada gözüm yok.😁
Artık hizmetçiye para yetiştirmek için işe başlarsın. Ama bu aralar zor durumdaysan 45.000 euro da olur. Çok anlayışlı biriyimdir.😆Diğerleri bile böyle birşey talep etmediler 😱
Aylık 50 bin euromu 😱 sokaktan mı topluyoruz parayı
Aynen çok parada gözün olmadığı belli. Maşallah
İş arıyordum ama erteledim yineArtık hizmetçiye para yetiştirmek için işe başlarsın. Ama bu aralar zor durumdaysan 45.000 euro da olur. Çok anlayışlı biriyimdir.😆
Hayal de bile 50.000 euro alamıyorum. Şaka gibi. Gelelim gerçeğe , Tamam 4.000 euro olsun ama yeme - içme sizden eve bırakılmada sizden. Bunlarıda yaparsınız umarım.İş arıyordum ama erteledim yine
4 bin eurodan fazla maaş verilmez. Hayal kurma
Eve bırakılma mıHayal de bile 50.000 euro alamıyorum. Şaka gibi. Gelelim gerçeğe , Tamam 4.000 euro olsun ama yeme - içme sizden eve bırakılmada sizden. Bunlarıda yaparsınız umarım.
Son kısımda bence en doğru olanı yaptım@xdragxx sana kızıyordum ama final ah final@Dosi sende neymişsin beah @Tolstoyevski sana
ne yapmışlar yaa kalbim dayanmadı
Sen konuya harika atınca ben de bir kere daha okudum müzik eşliğinde@xdragxx sana kızıyordum ama final ah final@Dosi sende neymişsin beah @Tolstoyevski sana
ne yapmışlar yaa kalbim dayanmadı
En çok hangi müzik hoşuna gittiSen konuya harika atınca ben de bir kere daha okudum müzik eşliğindehâlâ xdragxx 'in ihaneti ve 10 sene mutlu yaşamasını kabullenemiyorum, Tols ise yakmakla aptallık etmiş ama 5 sene daha fazla yaşamış xdragxx'e göre
Sen konuya harika atınca ben de bir kere daha okudum müzik eşliğindehâlâ xdragxx 'in ihaneti ve 10 sene mutlu yaşamasını kabullenemiyorum, Tols ise yakmakla aptallık etmiş ama 5 sene daha fazla yaşamış xdragxx'e göre
Son kısımda bence en doğru olanı yaptım
Kan ve GülEn çok hangi müzik hoşuna gitti
Burada bile burç@Tolstoyevski paraya tenezzül etmemiş işte ne güzel kız balık burçları zaten paraya önem vermez
Bencede adapte olamadın bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?