Yok 5 sene önceBu yeni mi 😱
Saha dışında ve saha kenarında çok iyi zaten Erol gibi mıymıy değil ama saha içini pek sevmiyorum bakalımSevdimbu ayarda devam etsin
5 senede bir çok şey değişmiş olabilir. İlk haftalar anlarızSaha dışında ve saha kenarında çok iyi zaten Erol gibi mıymıy değil ama saha içini pek sevmiyorum bakalım
Onu bunu bırak ıhlamur içtin mi ondan haber et5 senede bir çok şey değişmiş olabilir. İlk haftalar anlarız
@Tolstoyevski Kicktipp hazırlıkları yapalım artık
Evde yok ondanOnu bunu bırak ıhlamur içtin mi ondan haber et
Önce güldüm sonra harikayı bastımEvde yok ondanbirazdan kahvaltı edeceğim. Sonra bir ilaç alırım ve sonra fğnç olurumakşama kötü olmadan mutfakta bol yemek yapacağımsonra akşama da bir ilaç ve günü iyi kapatacağım
Moralim iyi bugün
Yeşil çay getirttim sadece maalesefÖnce güldüm sonra harikayı bastım
Kahvaltıyı aradan çıkarıp ilacı iç (ama yeme) hele, bünyenin sağlam ve bağışıklığın güçlü olması lazım bu dönemlerde ve bunun da yolu düzendir
Memleketten birileri gelirken söyle de bol bol ıhlamur getirsinler sürekli “burada yok” demene sinir oluyorum artık Ülker ürünleri bile varken o nasıl olmuyor 😤
Sizin İstanbul’da (Stockholm) yok mudur peki oradan sipariş ettirsen ilerideYeşil çay getirttim sadece maalesefbaşkasına şunu bunu getir diyemem artık. Hakkım bitti
Aslında Göteborg Arap/Türk marketlerde vardır belkiSizin İstanbul’da (Stockholm) yok mudur peki oradan sipariş ettirsen ileride
Kesin vardır olmamasına hayret ederim zaten ıhlamur bu, ağacı bile mis gibi kokan şeyAslında Göteborg Arap/Türk marketlerde vardır belkibakmak gerekiren son malum Ülker çikolatalı gofret bulmuştum
A değil OKesin vardır olmamasına hayret ederim zaten ıhlamur bu, ağacı bile mis gibi kokan şey
Yötebari = Ankara
Sıtokholm = İstanbul olarak görüyorum
Yötebori diye mi okunuyor yani A değil O derkenA değil O
Göteborg- Ankara ikiside memleketim zaten
Aynen o diye okunur. 1 senedir boşuna düzeltmiyoruzYötebori diye mi okunuyor yani A değil O derken
Ankara’nın tek ayrıcalığı başkent olması Yoksa Konya’dan farkı olmazdı ama Yötebari başkent olmasa bile o yeşilliğiyle gölleriyle mimarisiyle yine buram buram kaliteli kendi başına
Tamam o halde bundan böyle Yötebari demeye özen göstereyim “bari”Aynen o diye okunur. 1 senedir boşuna düzeltmiyoruz
Buranın en küçük kasabası bile güzel manzaraya sahip
Kendini çekinmeden kötü adam yapmış sen onun yerinde olsaydın öyle davranırmıydın? para için arkadaşı sırtından vurmaEline sağlık @xdragxx güzel olmuş
Sen okumuş muydun hatırlayamadım.Keşke bizde zamanında senin senaryoları okumaya üşenseydik
O dönem ben de okurdum ama senaryo konuları geri planda kalınca okumaya paslanıyorum, okumaya üşeniyorum.Zaten hali hazırda olan dizilerin aklınca alternatifini yaptığı şeyleri bile okuyup yorum yazmıştım ayıp olmasın diye neyse
Harcadığım vakite yazık. Hatırlamıyor bile...Sen okumuş muydun hatırlayamadım.Sonraları @emreemreu'nun dizisini yazmıştım birkaç kez, onu diyorsan tamam.
O dönem ben de okurdum ama senaryo konuları geri planda kalınca okumaya paslanıyorum, okumaya üşeniyorum.Yoksa o dönemler ben de okurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?