Kan Kraliçesinin Yükselişi (5 X 02)

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,203
Puanı
1,060
Octavia'mız , diziyi izleme nedenimiz artık hayatta kalanların kraliçesi oldu...

ay kız valla çok sevindim hiç bellamy ve clarke yoktu bölümde :oley: @Çiğdem- in memesi büzüşesice parlağı bellamy ve @Aserat doktor oyası kaknemliğindeki clarke out; octavia in :oley: jaha da geberdi :A marcus u da öldüretecek gibi octavia cığım resmen ''octavia sığınağın reyisidir, biat edin'' diyesim geldi:oley: @MasacRE- @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @xBUGRAx @batuhankaralar @Yiğitt @Forumdash @Ahmed @destere @MEnes @kerem @eskici
Yine ne saçmalıyorsun? :A

ay kız valla çok sevindim hiç bellamy ve clarke yoktu bölümde :oley: @Çiğdem- in memesi büzüşesice parlağı bellamy ve @Aserat doktor oyası kaknemliğindeki clarke out; octavia in :oley: jaha da geberdi :A marcus u da öldüretecek gibi octavia cığım resmen ''octavia sığınağın reyisidir, biat edin'' diyesim geldi:oley: @MasacRE- @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @xBUGRAx @batuhankaralar @Yiğitt @Forumdash @Ahmed @destere @MEnes @kerem @eskici
Bu ne yaa yeni dizi mi dedim bian:A

Bu dizi hala devam ediyordu dimi ya? :A 4.sezon bayağı bozmuştu ben de bırakmıştım.
Ben Clarke'çıydım :A @xemrexxx

Bu yer cücesi yine spoi veriyor daha sezona başlayamadık biz :F Bir de konu açmış :A :A :A @mrt-06 @turkuazz

Forum İstatistikleri

Konular
176,454
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto