Yine ne saçmalıyorsun?ay kız valla çok sevindim hiç bellamy ve clarke yoktu bölümde@Çiğdem- in memesi büzüşesice parlağı bellamy ve @Aserat doktor oyası kaknemliğindeki clarke out; octavia in
jaha da geberdi
marcus u da öldüretecek gibi octavia cığım resmen ''octavia sığınağın reyisidir, biat edin'' diyesim geldi
@MasacRE- @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @xBUGRAx @batuhankaralar @Yiğitt @Forumdash @Ahmed @destere @MEnes @kerem @eskici
Bu ne yaa yeni dizi mi dedim bianay kız valla çok sevindim hiç bellamy ve clarke yoktu bölümde@Çiğdem- in memesi büzüşesice parlağı bellamy ve @Aserat doktor oyası kaknemliğindeki clarke out; octavia in
jaha da geberdi
marcus u da öldüretecek gibi octavia cığım resmen ''octavia sığınağın reyisidir, biat edin'' diyesim geldi
@MasacRE- @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @xBUGRAx @batuhankaralar @Yiğitt @Forumdash @Ahmed @destere @MEnes @kerem @eskici
Senden hiçbir zaman eş olmaz. Olsa olsa kuma cariye filanoctavia'm tam istediğim konuma geldi bir de beni aldı mı eşi oalrak tamamdırEkli dosyayı görüntüle 59325
kumalarımın kim olacağına bağlı olarak o da olurSenden hiçbir zaman eş olmaz. Olsa olsa kuma cariye filan![]()
Sen seçici bir insan değilsinkumalarımın kim olacağına bağlı olarak o da olur![]()
octavia'm 4.sezon itibariyle coşuor izle benceBu dizi hala devam ediyordu dimi ya?4.sezon bayağı bozmuştu ben de bırakmıştım.
Ben Clarke'çıydım@xemrexxx
Olanları çoktan unuttum maalesefoctavia'm 4.sezon itibariyle coşuor izle bence![]()
ıyyyyy kaknem.ssOlanları çoktan unuttum maalesefBırakalı bir yıl oluyor.
Bu yer cücesi yine spoi veriyor daha sezona başlayamadık bizay kız valla çok sevindim hiç bellamy ve clarke yoktu bölümde@Çiğdem- in memesi büzüşesice parlağı bellamy ve @Aserat doktor oyası kaknemliğindeki clarke out; octavia in
jaha da geberdi
octavia izlemek sevaptır kız
Aaa git yorum konusuna spoi etoctavia izlemek sevaptır kız![]()
Bölümden sahne değil mibu sahne özel ama![]()
hayatım octaviacığım kraliçe oluyor boru mu be adamı hasta etme gece gece saçını başını yolarımBölümden sahne değil miKapak fotosu midemi bulandırdı
![]()
![]()
![]()
Bölümleri bakamadık bir türlü ya