Kan Grubumu bilmiyorum kimliktede yazmıyor@Çiğdem- @BesaleT @denizz19 @Dosi @vadikızı @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @BesaleT @MEnes @DarkLegenD @cookies @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @Arslan Bey @Thequeer @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @dreamy @Jonsnow @12.Adam @serhatt @kerem @legolas9900 @batuhankaralar @MelankoliK @gözlemci
Kız hala ölçtürmedin mi?Alt tarafı 5 dk'lık bir işlem. 😱Kan Grubumu bilmiyorum kimliktede yazmıyor
Hahha hiç gerek duymadım kı ayollKız hala ölçtürmedin mi?Alt tarafı 5 dk'lık bir işlem. 😱
Ablacım Allah korusun bir gün kaza geçirsen ya da başka bir durum olsa çok önemli kan grubunun bilinmesi. Bence hemen yarın sağlık ocağına gidip kan ver.Hahha hiç gerek duymadım kı ayoll
Sıfır pozitif.
Sıfır nasıl pozitif veya negatif çıkabilir ki hani sıfır etkisiz elemandıSıfır pozitif.
Aaa bu konuya cevap verebilmek için baktırırım yakındaAblacım Allah korusun bir gün kaza geçirsen ya da başka bir durum olsa çok önemli kan grubunun bilinmesi. Bence hemen yarın sağlık ocağına gidip kan ver.
Köpek kanı
Ankete de işaretleyin. Bir gün birimize bir şey olsa kan verecek isimleri buradan bakarız.Aynısı.
Rica ediyorum yakın zamanda baktır lütfen. Çok önemli.Aaa bu konuya cevap verebilmek için baktırırım yakında
Bana bir şey olursa kan vermeye kıbrısa gelir misin ki kahramanımAnkete de işaretleyin. Bir gün birimize bir şey olsa kan verecek isimleri buradan bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?