Kanıt'tan Beklenen Gün Değişikliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Kanal D'nin son toplu gün değişimi furyasında çarşambaya alındığı söylenen Kanıt geçen hafta Yalan Dünya'nın tatile çıkması sebebiyle yine eski gününde yani pazartesi yayınlanmıştı.Bu hafta Yalan Dünya ekrana geri döndüğü için Kanıt beklenilen güne,çarşambaya geçti. Kanıt artık Çarşamba 23.15'de.O saatteki rakibi Eyvah Düşüyorum olacak,sanırım Kim Milyoner Olmak İster'den iyidir.

Tekrarlarına bakardım ara sıra çok iyi bir dizi. Belki o saatte izliyebilirm

vishhh art niyet is in konu.són toplu dizi degişimi için en az 2toplu degişim gerekir ama yanlızca bir kere toplu degişim olmştr icerik hatali

son toplu degisiklik olması icin birden cok toplu degişiklik gerekir ama 1kere toplu degisiklik oldu. do you understand me?

İki kez toplu gün değişimi furyası oldu sayabildiğim kadarıyla.Birincisi Arka Sokaklar,Yalan Dünya,Kayıp Şehir değişimi.İkincisi Kayıp Şehir,Kanıt değişimi.Konuda bahsettiğim ikinci değişim furyası.

Kanıt ile ilgili açılan son konu dizinin gün değiştirmediği ile ilgili,arama bölümü öyle diyor.

Kanıt ile ilgili açılan son konu dizinin gün değiştirmediği ile ilgili,arama bölümü öyle diyor.
Evet, zaten o konuya da yazmıştım boşa açılmış dizi Çarşambaya alındı, sadece bir hafta Pazartesi yayınlanacak diye. Daha önce Çarşambaya alındığına dair konuyu açmıştım ama.

Bu dizinin günüyle de çok defa oynadilar..