Kanıt Dizisinde Önemli Değişiklik

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Kanıt Dizisi Cuma 22:00 Yayın Hayatına Devam Ediyordu .Son Günlerde İlk 3 De Yer Alarak Kanalın Yüzünü Güldürüyordu Ve Beklenen Oldu Kanal D Diziyi Pt 1 Ye Yani Saat:Cuma Saat 20:00 e Alındı

Kanıt 56.Bölüm Özeti;

[h=1]Beklenmedik bir cinayet ve kayıp bir kadın![/h]Cuma 20:00 Hırslı bir iş adamı! Güzel olduğu kadar başarılı bir yönetici! Beklenmedik bir cinayet ve kayıp bir kadın! Çok önemli bir ihale öncesinde, işadamı Demirkan Yüksel iş yerinde öldürüldü! Şirketin genel koordinatörü ise kayıplara karışmıştı! Kısa süre sonra maktulün yakın arkadaşı ve ortağının başına gelenler işleri daha da karıştırdı. Demirkan Yüksel’in ofisindeki dolapta bulunan uçak bileti ne anlama geliyordu? Kırılıp dolabın kapağına sıkışan tırnak, kayıp koordinatöre mi aitti? Eski genel koordinatör Nevra Değirmen’in öğrendiği büyük sır neydi? Açık bulunan ofisteki kasada ne vardı? Yoksa masum görüntülerinin altında herkes bir şeyler mi saklıyordu? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

Son düzenleme:
Kanıt takipçileri için güzel haber. Kanıt artık 1. sırada görebiliriz ama bakalım PT 2'de olan başarısını PT 1'de sürdürebilecek mi ? İşte bu merak konusu. Ben izlerim ki zaten Cuma günleri fazla güzel şey yayınlanmıyor. Tabi ben çoğunlukla dizileri PT 2'den takip ederim ama sevdiğim diziler için PT 1 problem olmaz.

Kanıt dizisi aslında eğitim veriyor farkındaysanız. Orada bir kadın sunucu var dizide arada sırada çıkarak ders veriyor. Aslında gayet iyi bir dizi. Yani doğrusu müthiş bir sistem var ve o sistem doğrultusunda suçlular bulunuyor.

Ben İzliyorum Kanıtı 1.Bölümden Hiç Bölümü Kaçırmadım 😉 Deprem Olduğu Zamanda 7 Bölüme Bakamadım