Kanal D'de Pazartesi akşamları 23.00'da ekranlara gelen, gizemli polisiye dizisi Kanıt, bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin neden yayınlanmayacağı ise merak konusu.
Dizinin yerine ise P2 adlı film ekranlara gelecek.
Evet, Yalan Dünya yeni bölüm ve tekrar şeklinde arka arkaya yayınlanacak. O Ses'in reytingini kesmek için elinden geleni yapmış Kanal D.
Alakası olmaz olur mu. O Ses 23.30'a kadar sürüyor. Bu durum Kanal D'nin işine gelir. Yalan Dünya 23.45'te bitecekmiş.
yalan dünya korkudan süreyi uzatmis acun yerle yeksan eder
15 dakika için diyorsun her şey yani, zaten tekrarı izlenmez, tekrarı geç bitse ne olacak.
Yd'nin bitiş saatini sadece bilgi olsun diye vermiştim.
Yani sadece yeni bölüm yayınlansaydı özetiyle birlikte 22.30 veya 22.45'te biterdi. Bu durumda hem özet yayınlanırken reytingleri O Ses'e kaptıracaktı hem de 22.30'dan sonra herkes O Ses'e akacaktı.
Ama yeni bölüm ve tekrar arkaya olduğunda Acun'a fazla seyirci kaptırmayacak.
Bunu anlatmak istemiştim.
Yalan Dünya'nın tekrarları iyi gidiyor aslında.
Sen bu akşam Yalan Dünya için çok umutsuzsun 5 reyting falan. Ben de merak ettim şimdi gerçekten o kadar düşecek mi.
Kesinlikle, 7 reytinglik rakip 25 reyting oldu, nasıl baş etsin ki ?
Haftaya cumaya alınır, Yalan Dünya'yı harcayacaklarını sanmıyorum...
Tekrarı kendi saatinde izlenir tabi ama Arka Sokaklar'ın saatinde değil...
Ama rakipler yüksek reytingli olurda kendisi de yükselebilir. Birbirlerini olumlu etkileme olayı da var. Reklamlarda falan ordan oraya akma durumu olabilir. Mesela O Ses reklama girdiğinde Yalan Dünya'ya akan fazla olabilir. Normalden fazla alabilir. Ama benimki sadece tahmin, halâ ne olacağını kestiremiyorum. :S