Kanıt Dizisi Bu Hafta Yayınlanmayacak!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,107
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Kanal D'de Pazartesi akşamları 23.00'da ekranlara gelen, gizemli polisiye dizisi Kanıt, bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin neden yayınlanmayacağı ise merak konusu.

Dizinin yerine ise P2 adlı film ekranlara gelecek.

105.jpg

Yalan Dünya yeni başlayacağı için 22:00'de bitecek, özet yok muhtemelen...

Haliye 22:00'de Kanıt olmaz...

Yarın Yalan Dünya çift tekrar değil mi ?

Evet, Yalan Dünya yeni bölüm ve tekrar şeklinde arka arkaya yayınlanacak. O Ses'in reytingini kesmek için elinden geleni yapmış Kanal D. :D

Evet, Yalan Dünya yeni bölüm ve tekrar şeklinde arka arkaya yayınlanacak. O Ses'in reytingini kesmek için elinden geleni yapmış Kanal D. :D

Onunla alakası yok, pazartesiye tutunabilmek çin yapıyor...

Yalnız akşam yine tam reklamla yayınlayacaktır Kanal D, hala reklamın reytingdeki önemini anlayamadı, en sık reklam alan dizi olur...

Alakası olmaz olur mu. O Ses 23.30'a kadar sürüyor. Bu durum Kanal D'nin işine gelir. Yalan Dünya 23.45'te bitecekmiş.

Alakası olmaz olur mu. O Ses 23.30'a kadar sürüyor. Bu durum Kanal D'nin işine gelir. Yalan Dünya 23.45'te bitecekmiş.

15 dakika için diyorsun her şey yani, zaten tekrarı izlenmez, tekrarı geç bitse ne olacak. :)

O Ses Yalan Dünya'dan hiç etkilenmez, Yalan Dünya'nın bir varlık gösteremeyeceği ortada...

- - - Ekleme - - -

yalan dünya korkudan süreyi uzatmis :d :d :d :d acun yerle yeksan eder :d :d :d :d

Süre uzatma yok, yeni bölüm iki kez yayınlanacak....

15 dakika için diyorsun her şey yani, zaten tekrarı izlenmez, tekrarı geç bitse ne olacak. :)

Yd'nin bitiş saatini sadece bilgi olsun diye vermiştim. :D

Yani sadece yeni bölüm yayınlansaydı özetiyle birlikte 22.30 veya 22.45'te biterdi. Bu durumda hem özet yayınlanırken reytingleri O Ses'e kaptıracaktı hem de 22.30'dan sonra herkes O Ses'e akacaktı.

Ama yeni bölüm ve tekrar arkaya olduğunda Acun'a fazla seyirci kaptırmayacak.

Bunu anlatmak istemiştim. :D

Yd'nin bitiş saatini sadece bilgi olsun diye vermiştim. :D

Yani sadece yeni bölüm yayınlansaydı özetiyle birlikte 22.30 veya 22.45'te biterdi. Bu durumda hem özet yayınlanırken reytingleri O Ses'e kaptıracaktı hem de 22.30'dan sonra herkes O Ses'e akacaktı.

Ama yeni bölüm ve tekrar arkaya olduğunda Acun'a fazla seyirci kaptırmayacak.

Bunu anlatmak istemiştim. :D

Tekrarı kim izleyecekse Lordly, yeni bölüm bile 5 reyting alcak, tekrarı 3 reyting alır...

Özet+yeni bölüm olsa belki daha çok O Ses'e engel olurdu...

Yalan Dünya'nın tekrarları iyi gidiyor aslında.

Sen bu akşam Yalan Dünya için çok umutsuzsun 5 reyting falan. Ben de merak ettim şimdi gerçekten o kadar düşecek mi. :D

Yalan Dünya'nın tekrarları iyi gidiyor aslında.

Sen bu akşam Yalan Dünya için çok umutsuzsun 5 reyting falan. Ben de merak ettim şimdi gerçekten o kadar düşecek mi. :D

Kesinlikle, 7 reytinglik rakip 25 reyting oldu, nasıl baş etsin ki ?

Haftaya cumaya alınır, Yalan Dünya'yı harcayacaklarını sanmıyorum...

Tekrarı kendi saatinde izlenir tabi ama Arka Sokaklar'ın saatinde değil...

Kesinlikle, 7 reytinglik rakip 25 reyting oldu, nasıl baş etsin ki ?

Haftaya cumaya alınır, Yalan Dünya'yı harcayacaklarını sanmıyorum...

Tekrarı kendi saatinde izlenir tabi ama Arka Sokaklar'ın saatinde değil...

Ama rakipler yüksek reytingli olurda kendisi de yükselebilir. Birbirlerini olumlu etkileme olayı da var. Reklamlarda falan ordan oraya akma durumu olabilir. Mesela O Ses reklama girdiğinde Yalan Dünya'ya akan fazla olabilir. Normalden fazla alabilir. Ama benimki sadece tahmin, halâ ne olacağını kestiremiyorum. :S

Ama rakipler yüksek reytingli olurda kendisi de yükselebilir. Birbirlerini olumlu etkileme olayı da var. Reklamlarda falan ordan oraya akma durumu olabilir. Mesela O Ses reklama girdiğinde Yalan Dünya'ya akan fazla olabilir. Normalden fazla alabilir. Ama benimki sadece tahmin, halâ ne olacağını kestiremiyorum. :S

O Ses reklama giriyor mu ki, ayrıca o etki Arka Sokaklar için de geçerliydi Total'de ama pek bir katkısı olmadı, zira Arka Sokaklar asıl reklama girince diğerleri yükseliyordu...

Blok reklamla baş etmek çok zor zaten ama tam reklamlı da olsa O Ses güçlü olurdu...

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan