Kanıt Başka Kanalda Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Kanal D'de 8 Temmuz 2010 itibariyle devam eden sevilen polisiye dizisi Kanıt, Pazar günü 100. Bölümüyle final yapacağı duyrulmuştu.

Fakat dizinin yönetmeni Biray Dalkıran'ın "100 Bölüm yuvamız Kanal D ailesine misafirperverlikleri için teşekkürler. Belki de başka yuvada nice 100'lere" tweeti dizinin devam edeceğine bir işaret. Dizinin yapım şirketi Ans, çok yakında dizi için açıklama yapacağı gelen bilgiler arasında.

6.jpg

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Fox alabilir alsa. Ama reytingleri bu sezon iyi değildi. Fox`da iyice çöker.

Ya da Fox bu diziyi alır, Çınarı bu diziye, burdaki komiseri Yer Gök Aşk`a, Toğraı Kanıta, Zümrütü komiser falan yapar bu diziyi de Lale Devri gibi zorla tutturur. :D

Fox alır alırsa veya Star TV.

Fakat ben pek sevildiğini sanmıyorum bu dizinin. O yüzden bitmesi taraftarıyım. :)

Kesinlikle atv alsın.ANS Asmalı Konak ile buyuk cıkış yakalamişti o zamanlar.O zamanların hatrına ilk görüşülmesi adına atv olsun isterim.Kaldı ki atv 23' için çarşambalari boş sanırım..Pazartesi - cuma = KMOİ Salı-Perşembe=Güven Bana çarşama 23'ü boş bence alsın koysun ne kadar zarar edebilirki kanal? KMOİ ye ve Güven Bana'ya dağittiği para kadar diziye harcama yaparlar heralde...

Ans Productions'dan twitter aracılığıyla Kanıt dizisi hakkında açıklama yaptı Ans Productions, "Kanıt Severler, bütün yazdıklarınızı okuyoruz ve sizleri ciddiye alıyoruz. Hiç bir şüpheniz olmasın... Kanıt'la ilgili açıklama yakında." Bu açıklama haberimizi doğrular nitelikte.

Kesinlikle atv alsın.ANS Asmalı Konak ile buyuk cıkış yakalamişti o zamanlar.O zamanların hatrına ilk görüşülmesi adına atv olsun isterim.Kaldı ki atv 23' için çarşambalari boş sanırım..Pazartesi - cuma = KMOİ Salı-Perşembe=Güven Bana çarşama 23'ü boş bence alsın koysun ne kadar zarar edebilirki kanal? KMOİ ye ve Güven Bana'ya dağittiği para kadar diziye harcama yaparlar heralde...

atv'de yeni projeleriyle neredeyse dolu

Herşeyin bir sonu ve yeni bir başlangıcı vardır. Kanıt yeni kanalında yakında sizlerle!

Az önce Kanıt'ın twitter sayfasında bu iletiyi gördüm. Görmemle silinmesi bir oldu ss bile alamadım kanal tahminlerini alalım :)

Bence güzel bir dizi, her ne kadar izlemiyor olsam da. İyi bir gün, iyi bir saat ve iyi bir kanal benim diziyi izlememi sağlayabilir. Bu dizinin yararlı bir dizi olduğunu, eğitim amacı da taşıdığını da hatırlatayım. İyi bir kitleye sahip olduğunu da sosyal medya aracılığıyla görüyorum. Bu diziyi bitirmek çok yanlış olur, en azından başka kanalda devam etmeli. Şu an için dizinin devam edeceğini yönünden haberler var. Diyelim devam edecek, dizinin yeni kanalını tahmin etmek zor. :)