Kanıt'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Kanal D'nin, başrollerinde Engin Benli, Deniz Celiloğlu ve İnci Demirkaya'nın oynadıkları sevilen dizisi 'Kanıt', yeni sezona 5 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

Gerçek olaylardan esinlenilerek televizyona uyarlanan "Kanıt", geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da 'Arka Sokaklar' dizisinin hemen ardından ve yeni bölümleri
ile saat 23.00'de ekrana gelecek

Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un, yönetmenliğini Biray Dalkıran ile Cem Sürücü'nün üstlendikleri, hikayesini Prof Dr. Sevil Atasoy ve Selin Atasoy Hartevioğlu'nun yazdıkları, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı 'Kanıt', yeni sezonda da heyecan ve sürprizlerle dolu bölümlerle ekrana gelecek.

Hala daha başlamamiş??? Ben başladi sanıyordum😕 İlk sezonlar farklı bi projeydi diye izlemeye başaldım.Oyunculuklari beğenmediğim için biraktim.Daha kaliteli oyuncular olsa pt1 boş bi günde böyle bir dizi olsa devamlılık gerekmediğinden dolayı arada ac izle güzel çıtır çerez tadinda bi dizi olurdu.

Salı başlatma sürprizini yapmadılar. Yerli Monk bakalım ne zamana gelecek? :)

Cmts günü olsun....BBEB 3 saat sıkıyor.Bayramda boşlukta izledim belli bi süreden sonra sıkıldım.Buda saat 22'ye denk geldi.Pazar top yekün yayınlasınlar 4 saat BBEB'sini.

Beklediğim tarihte yayına başlıyor...

Bu dizinin eski yerine konulması aslında Kanal D'nin pazartesi gününü bozmayacağını da gösteriyor.

Monk muhtemelen hatta bence kesinlikle cumartesi 20:00'de olacak.
BBEB pazar 20:00'de kalacak.
Revenge perşembe 20:00,
Umutsuz Ev Kadınları perşembe 22:00,
Karagül ise büyük olasılıkla cumartesi 22:00'de yayınlanacak...

Veda zaten kalkacak, diğer diziler de aynen devam edecek...