Kamuflaj Yeni Bölümleriyle Tekrardan Ekranda

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Bir çok kez saat değiştiren kamuflajın yeni bölümleri hafta içi her gün 10:30 den itibaren yayımlanmaya başladı. Bakalım kamuflaj bu saatinde kalıcı olabilcek mi ?

Az önce bende rast geldim. :)

1-2 hafta yayınlandıktan sonra kaldırılır, büyük ihtimalle eldeki bölümler yayınlanıyordur. :)

konu nedir kamuflaj dizimi yarışmamı ???

konuları biraz daha açın yada hiç açmayın :)))

konuyu anlamak için soru sormaya devam etmemiz gekiyor şimdi konu böylemi açılır desek beyazsoya ayıp olacak:) bişey demeyelim en iyisi:))

yok ayıp olmaz eleştireye kapım açık. ama kamufkajdan bu kadar habersiz olmanızı düşünemedim :))))

yok ayıp olmaz eleştireye kapım açık. ama kamufkajdan bu kadar habersiz olmanızı düşünemedim :))))

ben habersizim hiç bir fikrim yok :)

gazete haberlerinde tvde çıkan haberlerde dikkat ettiysen mesela berenden bahsedilirken bile şöyle denirdi: fatmagülün suçu ne dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu beren saat diye lafa başlardı .. yani burda sadece beren dese halkın yüzde 90 ı anlar ama yüzde 10 a olan saygılarından açıklama yapma gereği duyuyorlar :))

senin bana hiçmi saygın yok beyazsoy beni yok sayıyorsun bende kamuflaj konusunda o yüzde 10 içindeyim :))

ben habersizim hiç bir fikrim yok :)

gazete haberlerinde tvde çıkan haberlerde dikkat ettiysen mesela berenden bahsedilirken bile şöyle denirdi: fatmagülün suçu ne dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu beren saat diye lafa başlardı .. yani burda sadece beren dese halkın yüzde 90 ı anlar ama yüzde 10 a olan saygılarından açıklama yapma gereği duyuyorlar :))

senin bana hiçmi saygın yok beyazsoy beni yok sayıyorsun bende kamuflaj konusunda o yüzde 10 içindeyim :))

gazeteler genele hitsp eder en ilgisiz kişininde anlaması lazım da bu site zaten tv agırlıklı site bilmeyeceğinizi düşünmedim kusura bakmayın :))))

- - - Ekleme - - -

Sanki çok uzun süre yayınlanıp çok iyi reytingler almış gibi konuşuyorsun beyazsoy, bir olay yaratmadı açıkçası...

baygı yayınlandı aslında illa denk gelmişinizdir

gazeteler genele hitsp eder en ilgisiz kişininde anlaması lazım da bu site zaten tv agırlıklı site bilmeyeceğinizi düşünmedim kusura bakmayın :))))

- - - Ekleme - - -

baygı yayınlandı aslında illa denk gelmişinizdir

ben duymadım izlemedim hatırlamıyorum denkte düşmedim bahsedende olmadı :))