konu nedir kamuflaj dizimi yarışmamı ???
konuları biraz daha açın yada hiç açmayın ))
konu nedir kamuflaj dizimi yarışmamı ???
konuları biraz daha açın yada hiç açmayın ))
Katılıyorum, kanalını bile öğrenemedik daha, Fox'daki miydi ?
Katılıyorum, kanalını bile öğrenemedik daha, Fox'daki miydi ?
konuyu anlamak için soru sormaya devam etmemiz gekiyor şimdi konu böylemi açılır desek beyazsoya ayıp olacak bişey demeyelim en iyisi)
yok ayıp olmaz eleştireye kapım açık. ama kamufkajdan bu kadar habersiz olmanızı düşünemedim )))
yok ayıp olmaz eleştireye kapım açık. ama kamufkajdan bu kadar habersiz olmanızı düşünemedim )))
ben habersizim hiç bir fikrim yok
gazete haberlerinde tvde çıkan haberlerde dikkat ettiysen mesela berenden bahsedilirken bile şöyle denirdi: fatmagülün suçu ne dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu beren saat diye lafa başlardı .. yani burda sadece beren dese halkın yüzde 90 ı anlar ama yüzde 10 a olan saygılarından açıklama yapma gereği duyuyorlar )
senin bana hiçmi saygın yok beyazsoy beni yok sayıyorsun bende kamuflaj konusunda o yüzde 10 içindeyim )
Sanki çok uzun süre yayınlanıp çok iyi reytingler almış gibi konuşuyorsun beyazsoy, bir olay yaratmadı açıkçası...
gazeteler genele hitsp eder en ilgisiz kişininde anlaması lazım da bu site zaten tv agırlıklı site bilmeyeceğinizi düşünmedim kusura bakmayın )))
- - - Ekleme - - -
baygı yayınlandı aslında illa denk gelmişinizdir
baygı yayınlandı aslında illa denk gelmişinizdir