Kampüsistan Tekrar Bölümleriyle tv2'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,919
Puanı
1,061
2003 yılında Kanal D'de ekrana gelen gençlik dizisi Kampüsistan, tekrar bölümleriyle tv2'de ekrana döndü. Kısa zamanda kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen başarılı dizi, bir üniversitede okuyan gençlerin yaşadığı olayları konu alıyor. Yapım, birçok oyuncuyu ünlü etmesi açısından da büyük önem taşıyor.

Oyuncu kadrosunda Göksun Çam, Burak Altay, Kaan Urgancıoğlu, Tuğçe Kazaz, Engin Hepileri, Irmak Ünal, Engin Altan Düzyatan, Mete Horozoğlu, Aylin Kontente, Ekim Mağden, Ferit Aktuğ, Şerif Sezer baştan olmak üzere birçok ismin yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

Kampüsistan, tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 13.45'te tv2'de!

4753.jpg

Son düzenleme:
2003 yılında Kanal D'de ekrana gelen gençlik dizisi Kampüsistan, tekrar bölümleriyle tv2'de ekrana döndü. Kısa sürmesine rağmen kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen başarılı dizi, bir üniversitede okuyan gençlerin yaşadığı olayları konu alıyor. Yapım, birçok oyuncuyu ünlü etmesi açısından da büyük önem taşıyor.

Oyuncu kadrosunda Göksun Çam, Burak Altay, Kaan Urgancıoğlu, Tuğçe Kazaz, Engin Hepileri, Irmak Ünal, Engin Altan Düzyatan, Mete Horozoğlu, Aylin Kontente, Ekim Mağden, Ferit Aktuğ, Şerif Sezer baştan olmak üzere birçok ismin yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

Kampüsistan, tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 13.45'te tv2'de!

Ekli dosyayı görüntüle 40065
1 aydan beri vardi ama dandik bi program diye bakmiyodum meger diziymis :)
Bizim Karaguldeki Kadriye anada bu dizideymis @denizz19 @Yiğitt acaba burdaki hali nasil :)

@aserat54 konu istemiş çok mu :D
Bir iki konu için kimseyi kıracak , üzecek değilim tabiki :X

Tamam sana güzel bir konu bulurum açarsın :D
Daha yeni Favori Üye oldum sonuçta. Teşekkürler... :D

Dizi yayınlandığı dönem baya ilgi çekmişti. Kısa da sürmedi diye hatırlıyorum. 40 bölümfalan yayınlandı. Eski dizilerin tercih edilmesi güzel. Keşke 90 lardaki yapımlarıda izleyevilsek.

Geçen gün denk gelmiştim pek beğendiğim bir dizi değildi zaten. Sevenleri için güzel haber. :)

Hayırlı olsun ilk konun. :) @aserat54

Güzel diziydi tekrarlarını da izlerdim ama çok erken böyle saat 5-6 gibi yapsalar daha iyi olurdu okul nedeniyle izleyemem.

2003'te askerde denk gelince izlerdim. Güzel bir diziydi. Yeşim'in Tolga ile aynı eve çıkması ve Tolga'nın Yeşim'e aşık olması dizinin ilk garipliğidir aslında. :)

İlk konun hayırlı olsun. @aserat54

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd