Kalpazan'da Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
73,117
Reaksiyon puanı
58,278
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1000759972-jpg.129779


Show TV'nin O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Kalpazan'ın karakter detayları netleşti.

Mehmet Ada Öztekin'in genel yönetmenliğini üstlendiği; Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal'ı başrollerinde bir araya geldiği dizi pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Kalpazan, ilk bölümüyle pazartesi 20.00'de Show TV'de!​

timucin-esen-500x500.png

Adem (Timuçin Esen)
Hayata iyi tarafından bakmaya çalışan; ilk bakışta evcil, silik, düz bir adamdır Âdem.. Durumlar ve olaylara bakışı ise dış görünüşün aksine; incelikli ve derindir. Zeki ve yetenekli insanlara özgü bir algılayışı vardır; ama çağın altın kuralı kibir ve ego eksikliği Adem’i “görünmez” yapar. Hayata asılsa bile “tutunamayan” Âdem; sadece “bakan”lardan değil; “gören”, anlayan; ama bunu pazarlamaktan yoksun, saf ve çocuksudur. Vicdanlı, iyimser, umutlu bir adamdır o. Karısına, çocuklarına, herkese karşı sevgi dolu, sebatkâr, vicdan sahibidir. En büyük talihsizliği; hayat şartları, parasızlık, kendine güvensizliktir. Tüm bunlar zekasını kullanamamasına, kendini bastırmasına sebep olmuştur. Modern zamanlar için “sıkıcı”; ahlaklı erdemli ve fazla masum bir insandır.
caglar-ertugrul-500x500.png

Kartal (Çağlar Ertuğrul)
Adem’in küçük kardeşidir o... Karizmatik bir sahtekâr. Her kılığa girebilecek yetenek ve zekada, on parmağında on marifet. Kadın avcısı. Ağzı çok iyi laf yapar. Yalanın bini bir para. İnandırıcıdır da. Aykırı ve güçlü bir tiptir. Çok okur, genel kültürü bir sahtekâr için oldukça yüksek seviyededir. Enerjisiyle kısa zamanda karşısındakini büyüler. Umursamaz, gamsız ve alaycıdır ilk bakışta ama farkındalığı yüksektir; insanların karakterlerini, isteklerini ve en önemlisi zaaflarını çok iyi okur. Başınızı şefkatle okşarken ağzınızdan lokmanızı çekip alabilir. Kartal asla çalışkan değildir ama yine de iş bitiricidir.
sukran-ovali-500x500.png

Canan (Şükran Ovalı)
Gençliğindeki kadar ışıltısı olmasa da güzelliği hala fark edilir bir kadın. Canan’ın ışığını söndüren tekdüze hayatı ve ekonomik zorluklardır. Oysa gençliğinde ne hayalleri vardır, deli dolu bir kızdır. Cami imamı bir babanın gölgesinde muhafazakâr ailede büyümesine rağmen kendi özgür seçimlerini yaşayabilmiştir. Canan’ın tutkuları Adem’le beraber durulur; arzuları küçülür, tutkularını bastırır. Oysa kadın olmak ister, kaygısız, sıkıntı çekmeden sadece rahat bir kadın olabilmeyi ister. Bir gün her şeyin düzeleceğini hayal etmek ister. Yorgunluğuna, bezginliğine rağmen çocuklarıyla ilgili, geleceklerini düşünen iyi bir annedir.
deniz-baysal-500x500.png

Ayşe (Deniz Baysal)
Yankesicilik ve dolandırıcılık bürosunun masa başı çalışan polisi. Eşinden boşanalı uzun süre olmuş. Yağmur adında, Arda’yla yaşıt küçük bir kızı var. Dışardan polis olduğu tahmin edilemeyecek kadar güzel ve narin bir kadın o. Duygusal bir bir zekaya sahip, kırılgan, gururlu, dürüst biri. Herkesi de kendisi gibi saf sanıyor. İç güdülerine çok önem veriyor. Ayşe erkeklerden soğumuş, kadınlığını unutmuş bir kadındır. Hayatına bir daha erkek almaya niyeti yokken kader karşısına Kartal’ı çıkartır. Ve Kartal’ın cazibesine karşı koyamaz, gittikçe yakışıklı adama çekilmeye başlar.
sarp-akkaya-500x500.png

Tarık (Sarp Akkaya)
Kibar, beyaz yaka tam bir salon adamı. İşinde titizdir. Oldukça güzel giyinir. Kibar konuşur. Kültürlü, ölçülüdür. Buse’nin babası, Mehtap’ın kocasıdır. Sakin kontrollü, beyefendi bir adamdır Tarık.
deniz-hamzaoglu-500x500.png

Bayram (Deniz Hamzaoğlu)
Lakabı Bulgari Bayram. Bulgaristan kökenli, lise terk, mahalle kabadayısı, ağır abi. Eğlenceli biri olmasına rağmen ürkütücü bir görüntüsü var. Sokak kültürüyle büyümüş. Laf kalabalığını, insanlarla eğlenmeyi, alay etmeyi sever. Racon kesmeyi iyi bilir. Kurduğu ekmek teknesi uğruna gözünü kırpmadan adam harcar.. Her şeyin sahtesini yapan bir tüccar. Bayram sıradan bir sahteci değil. Kendince emperyalizmle savaşıyor; garibanlar onun sayesinde marka giymektedir.
ilker-kizmaz-500x500.png

Sinan (İlker Kızmaz)
Canan’ın eski nişanlısı. Avm’ler içinde restoran zinciri var. Canan’la aynı mahallede büyümüş, aynı çevrede yetişmiş ve gençlik aşkıymış. Nişana kadar varan ilişki Sinan’ın sorumsuzluğu yüzünden bitmiş. Ama Canan, Sinan’ın vazgeçemediği hayatının aşkı olmuş. Yıllar sonra bile Sinan Canan’dan vazgeçmemiş. Sinan ticarete atılmış, iyi paralar kazanmış, paranın gücüyle özgüveni oturmuş, ailelerin, annelerin ideal damat dediği bir tip.
ali-seckiner-alici-500x500.png

İrfan (Ali Seçkiner Alıcı)
İrfan, Canan’ın babası. Aydın ve olgun bir cami imamı. Oturdukları semt camisinde görev yapıyor. Az konuşur, lafını tartar, öz konuşur. Babacan, bilge bir adamdır. İlişkilerinde mesafeye, saygıya önem verir. Herkesle samimi olmaz. Hayatta en çok sevdiği insan kızı Canan’dır. Ağır, efendi bir adamdır. Cemaatiyle yakınlaşmayı, yardımlaşmayı sever. Evlatları, torunları, cemaati, konu komşu, esnaf hep onu dinlesin, haramdan, günahtan uzak kalsın ister.
osman-alkas-500x500.png

Orhan (Osman Alkaş)
Adem’in nefret ettiği, ona benzemekten korktuğu babası. Kaypak mizaçlı, sevimsiz, para düşkünü bir üçkağıtçı. Taklit ve sahtecilik dünyasının eski kralı. Şimdilerde çaptan düşmüş bir ihtiyar olsa da hala çıkarları için kendi evlatlarını harcayabilecek manipülasyonlara sahip. Zamanında dolandırıcılık, kumar düşkünlüğü, karanlık işleri, ilişkileri dillere düşmüş, ailesini perişan etmiş bir adam. Koah yüzünden zor nefes alan Orhan hala kötü alışkanlıklarına devam eder. Yedi canlıdır o. Öyle kolay kolay toprağa girecek biri değildir. Dünyevi hırsları, şehveti eksilmez.
cagla-naz-kargi-500x500.png

Naz (Çağla Naz Kargı)
Naz, akıllı, derslerinde oldukça başarılı fakat özgüveni eksik bir genç kız. Çünkü zenginliğe özenmektedir. Kendi içinde fırtınalar yaşadığını kimselere hissettirmez. Bu yüzden entrikalar, oyunlar kurar etrafındakilere. Naz hırslı bir kızdır. Masum görüntüsünün altında oldukça zeki biri yatıyor. Okul başarısı sayesinde seçkin kolejlerin birinde burslu okuyor. Burslu okuyor olmanın gururunu değil bilakis mahcubiyetini yaşıyor; okul arkadaşları arasında kabul görme ihtiyacı hisseden bir kompleksli genç kıza dönüşüyor.
ilker-yagiz-selcuk-500x500.png

Arda (İlker Yağız Selçuk)
Babasına benzeyen, zeki akıllı sakin, üstün yetenekli bir çocuktur. Disleksi olduğu için yaşıtları tarafından zorbalığa maruz kalır, anlaşılmaz, dışlanır. Babası gibi üst düzey yetenekleri olan, yaşıtlarından farklı, aile içindeki tüm gerilimlere rağmen sevgiyle büyütülmüş bir çocuktur. Algısı açık, içine kapalı biri olduğundan duygusal tarafı gelişmiş, empatisi yüksek olan Arda ablasıyla da iyi anlaşır.
 
Kadroda boş isim yok yalnız. Bekliyorum merakla.
 
Bence kadrosu Deha`dan daha iyi. Yan rollerin hepsi kendi hikayesini yaratabilir. Merakla bekliyorum. Uzun bir süre sonra doya doya Timuçin Esen izleyeceğiz.
 
Timuçin Esen'in yeni tarzını biraz yadırgadım. Ama dizinin konusu ve kadrosu güzel görünüyor.
İlk bölümünü izlerim.