'Kalk Gidelim' Oyuncuları Sosyal Mesafe Kurallarına Uyarak Bir Araya Geldi! | TRT1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,812
Reaksiyon puanı
57,009
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
TRT 1'in sevilen dizisi 'Kalk Gidelim' oyuncuları sosyal mesafe kuralına uyarak bir araya geldi!

Kalk-Gidelim-Eve-6.-Blm-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1-7-768x512.jpg


Yapımcılığını Staff Film / Eyüp Üstün'ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu, başrollerinde ise Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Can Kıran, Alper Saylık, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan ve Nalan Yavuz'un yer aldığı dizinin çekimlerine 'coronavirüs' nedeniyle ara verilince bazı oyuncular çekimlerin gerçekleştiği Muğla'dan ayrıldı.

Muğla'da kalmaya devam eden Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç ve Can Kıran ise 'Kalk Gidelim Eve' dizisinin bayram özel bölümünün çekimlerinde sosyal mesafe kurallarına uyarak bir araya geldi.

Nurcan karakterine hayat veren Ayça Varlıer “Derler ya tek kisilik dev kadro diye; biz de kendimizi izole ettiğimiz bu günlerde küçük bir ekiple sosyal mesafe kurallarına uyarak büyük ve her zaman olduğu gibi çok keyifli bir iş ortaya koyduk. Çalışmayı çok özlediğim için, ruhuma ve bedenime cok iyi geldi. Muğla’nın olağanüstü doğasında hem yaşıyor hem çalışıyor olmak ayrıca büyük bir şans benim için. Bunun keyfini de sürüyorum” ifadelerini kullandı..

Sevda karakterine hayat veren Mehtap Bayri ise "Ekibimizin,yönetmenimiz Mustafa Şevki Doğan’ın desteği ve yapımcımız Eyüp Üstün’ün desteği ile güzel bir deneyim yaşadık. İşimizi ve ekibimizi çok özledim. Umarım yakın zamanda buluşur ve çekimlerimize başlarız” dedi.

'Kalk Gidelim Eve' bu akşam 22.00, yarın 20.30’da yeni bölümleriyle TRT 1’de!