Star Kalbimin Sultanı - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060

Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi Kalbimin Sultanı bu akşam görücüye çıkıyor.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Eda Teksöz'ün, senaryosunu İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın üstlendiği dizinin yapımcılığını ise Maya Productions International üstleniyor.

Başrollerini Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova, Beste Kökdemir, Emel Çölgeçen, Sadi Celil Cengiz, Tuncer Salman, Taner Rumeli, Itır Esen ve Ayten Soykök gibi isimlerin paylaştığı dizi iddialı kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle bu akşam 20:00'da Star TV'de.

Yorumlar bu başlık altından yapılabilir. İyi seyirler.​

İZŞEYECEĞİM GÜZEL BİR DİZİ OLACAK...... E TUTACAĞINA EMİNİM. BU GÜN DÜŞÜK ALSA BİLE YÜKSELECEKTİR

İlk bölüm reytinglerinin yüksek geleceğini sanmıyorum SAK varken. Ama sonraki haftalarda yükselebilir ilgi çekici bir konusu var. Neyse Emel Çölgeçen için başarılar.

İlk bölüm reytinglerinin yüksek geleceğini sanmıyorum SAK varken. Ama sonraki haftalarda yükselebilir ilgi çekici bir konusu var. Neyse Emel Çölgeçen için başarılar.
Çok güzel açılış yaptı beğenmeye başlıyorum

Hem dram hem komedi olması çok iyi. SAK'i geçer inşallah
Tarihi kısımlara pek girmeseler de olurmuş yaz için fazla ağır. Gerçi diziyi çekerken yazın başlayacağı bilinmiyordu ama sonradan komedi kısmına ağırlık verseler daha iyi olur.

Kız Meryoşa benzemeye çalışıyor
Tipi de biraz benziyo zaten

Dizi Muhteşem Yüzyılın iyi yanlarını almış kendine

İzlenir belki

Sen Anlat Karadeniz'e geçtim tekrarına bakarım kalan kısım da. 1 saat izledim öyle sürekli takip edebileceğim bir işe benzemiyor. Ama boş zamanda izleyebilirim. Belki de izlerim bilmiyorum

Vazgeçtim devam ediyorum şu an izlemeye Karadeniz sarmadı hiç

Seviyorum hoşuma gitti. Farklı bir tür olmuş. Sevdim

Dizi güzeldi haftaya da izleyebilirim. Komedisi, dramı gayet iyiydi. Entrika da bolca göreceğiz

Ben beğendim gayet güzel olmuş, başroldeki kız çok hoşuma gitti. Oğlanı da severim zaten.