Kalbim Seni Seçti'nin Konusu ve 1.Tanitim Fragmani

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Büyük Bir Aşk, Trajik Bir Öykü…

KALBİM SENİ SEÇTİ Çok yakında ATV'de…

Yapımcı : Süreç Film

Yönetmen : Hakan Gürtop

Senaryo : Gül Abus Semerci

Süpervizör : Ziya Öztan

Oyuncular : Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat, Gürbey İleri , Ozan, Osmanpaşaoğlu, Ezgi Eyüboğlu, Muhammet <LINKZ id=linkz6>Uzuner</LINKZ>, Hülya Darcan,Burçin Oraloğlu, Cansu Dağdelen, Neslihan Atagül.

Varlıklı bir aileden gelen Handan, <LINKZ id=linkz11>eğlenmek</LINKZ> için gittiği barda yakışıklı gitarist ve <LINKZ id=linkz7>hayatının</LINKZ> aşkı Ömer ile karşılaşır. Kısa bir süre sonra <LINKZ id=linkz5>evlenir</LINKZ>. Çok geçmeden bir de oğulları Emre olur. Fakat Emre, kaybolur. Handan ve Ömer'in evlilikleri bu nedenle bozulur. Handan <LINKZ id=linkz4>baba</LINKZ> evine<LINKZ id=linkz3></LINKZ> döner. Ardından oğlu Emre bulunur, ancak eski eş Ömer annesinin telkinleri ve evladının elinden alınacağı korkusu ile Emre'nin bulunduğunu Handan'dan gizler. Handan, ikinci çocuğu Kaan'a hamiledir. O da benzer korkular ve babasinin<LINKZ id=linkz2></LINKZ> baskısı ile Ömer'e hiçbir şey söylemez. Diğer tarafta Ömer ise Handan'ı unutmak için bir başka <LINKZ id=linkz1>kadınla</LINKZ> <LINKZ id=linkz0>evlenir</LINKZ>. İki kardeş birbirinden uzak, birbirini tanımadan büyür…

 
Moderatörün son düzenlenenleri:

ibocn

Favori Üye
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
272
Reaksiyon puanı
0
Puanı
117
Müziği'ni çok beğendim. Hazal Filiz Küçükköse oynuyormuş. O yüzden izleyeceğim. Zaten güzel bir diziye benziyor. Tutar ;)