Kalbim Seni Seçti Bitiyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Dizide artık son bölümler...
fuuh.jpg

Başrollerinde Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat, Hülya Darcan, Gürbey İleri, Ozan Osmanpaşaoğlu, Ezgi Eyüboğlu, Muhammet Uzuner, Burçin Oraloğlu, Cansu Dağdelen, Neslihan Atagül gibi oyuncuların rol aldığı "Kalbim Seni Seçti" adlı dizide sona gelindi. atv'de yaz dizisi olarak başlayan bu akşam 21. bölümle ekranlara gelecek olan dizi, 23 bölümde ekranlara veda edecek.

Son düzenleme:
fena dizi degildi ama ztn konusu geregide cok uzun suremezdi. smdiden bozmaya basladı bile. reytinglerde düstü. dogru karar

Dizi senaryoyu çok hızlı ilerletti.Ve Emir karakterinin kişilik özelliklerindeki önemli değişiklikler dizinin sonunu hazırlayan etkenlerden biri.Senaryo çabuk kullanılınca bozulmalar başladı.Ve 23.bölümüyle de final yapacak olması gayet normaldir.

Ilk bölümlerde diziyi çok sevmistim, sonra artik bakmamaya karar vermedim çünkü senaryo iyi bir yere gitmiyordu ve bu sebepten dolayi da dizi bitiyor zaten.

idare eder bir diziydi. Gününün değişmesi diziyi çok etkiledi, eski gününe alındığında da çoktan izleyicisini kaybetmişti. Haliyle finalde kaçınılmaz oldu.

İlk bölümleri gerçekten çok iyiydi ama sonrasında olayları çok hızlandırıp senaryo çıkmazına girdiler. Konu kalmayınca da saçmalamaya başladılar. Karakterlerin özellikleri ile oynadılar. Bitecek olmasına sevindim açıkçası.

İlk bölümlerini izlemiştim ve beğenmiştim. Yazda iyi gidince, Kışta iddialı yapımlar arasında direnememiş, gün değişiklikleriyle dizi biteceğinin sinyallerini vermişti. Senaryo çok kısıtlıydı ve bir anda olaylar gelişince dizi maalesef bitiyor buna izleyenler çok üzülecektir.