"Kalbim Seni Seçti" Artık Her Cumartesi ATV'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
FavoriForumum.Net Özel Haber!
[/B]
Basrollerini Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoglu, Idil Firat ve Hülya Darcan gibi basarili oyuncularin paylastigi ve geçen hafta 15.bölümüyle ekrana gelen "Kalbim Seni Seçti" bu hafta Cumartesi 22:20'a alindi. Pazar 20:00'da TV'de ilk kez "New York'ta Bes Minare" filmi yayinlanacak.

Dizi bundan sonra artik Cumartesi 22:20'da ATV ekranlarda olacak!

Furkan DOĞA / FavoriForumum.net[/FONT]</SPAN>

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN></SPAN>
[/SIZE][/COLOR]</SPAN>

Son düzenleme:
Diğer Pazar, Hayat Devam Ediyor başlar büyük ihtimal.

Kalbim Seni Seçti için yolun sonuna geliniyor yavaş yavaş gibi gözüküyor

Kalbim Seni Seçti reytingi seçemedi

Bence Kalbim Seni Seçti hatayı kendisinde aramalı. Senaryoyu çok hızlı ilerlettiler. Şimdi de saçmalamaya başladılar bence

Orasi da dogru. izlemiyorum artik diziyi. hersey çok çabuk gitti.

New Yorkta Beş Minare filmi çok iyi gider bence. İlk 3'de yer alır. Kalbim Seni Seçti'nin işi çok zor. İlk 10'a girerse devam edebilir.

ATV'yi bu sezon çok zor günler bekliyor

New York Beş Minare seyrettim ben çok zevkli bir film olmamış.Kalbim Seni Seçti saçmalamaya başlıyan diziler arasına yavaş yavaş girdi
Arka Sıradakilerde geçerli buna

Dizi sadece bu hafta degil gelecek haftalarda Cumartesi gününde olacak.. Yeni günü hayirli olsun

Evet, bende görmüştüm. Yeni gününde dayanacağını sanmıyorum. Diziyi yakında bitirirler.

26.bölümde biter bence.. Maalesef.. güzel baslamisti ama çok çabuk ilerledi hersey

Biterecekler diziler arasında Kurşun Bilalda var ne yazık ki

ATV, dizilerinin hangi birini bitirecek ? Hepsi birbirinden kötü reyting bakımından. Kalbim Seni Seçti diğerlerine göre yine daha iyi kalıyor

Evet haklisiniz bende o'nun için dedim.. Su an ATV'nin gayet iyi reyting alan dizileri; Al Yazmalim, Çocuklar Duymasin, Kalbim Seni Seçti