'Kalbim Ege'de Kaldı'nın Kadın Başrol Oyuncusu Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431434910.jpg

Kanal D'nin yaz dizilerinden Kalbim Ege'de Kaldı'nın kadın başrol oyuncusu netleşti!

Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstleneceği, Ömer Uğur'un yönetmen koltuğunda oturacağı, hikayesini de bu aralar "Kara Ekmek" dizisini de kaleme alan Gül Abus'un oluşturacağı Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin kadın başrol oyuncusu; BKM Mutfak ekibinin üyelerinden biri olarak tanınan, "Aşağı Yukarı Yemişliler" ve "Annem Uyurken" dizilerinde de yer alan Büşra Pekin oldu.

Bir gençlik projesi olan Kalbim Ege'de Kaldı Haziran ayında ekrana gelecek.

Büşra Pekin iyi bir oyuncu, ama kağıt üzerinde Murat Dalkılıç ile çok alakasız bir çift oldukları kesin.

Dizinin gençlik dizisi olduğu söyleniyor, ama başroller nedeniyle daha çok komediye yakın bir yapım olacağını düşünüyorum.

Tmm. hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. :)

Büşra Pekin ile Murat Boz'un filmi tutmuş muydu? (b)
tuttu ama filimin uyarlandigi kitap twitlerini ilk fenemoni pucca nin kitabından uyarlamaydi senaryo olarak da gayet başarılıydı. her zamn dediğim gibi senaryo iyiyse oyuncunun önüne geçer

6ay sonra okuyacaklara not:büşra pekine giydirmem dizinin tutmayacagi anlamına gelmez))))

tuttu ama filimin uyarlandigi kitap twitlerini ilk fenemoni pucca nin kitabından uyarlamaydi senaryo olarak da gayet başarılıydı. her zamn dediğim gibi senaryo iyiyse oyuncunun önüne geçer

6ay sonra okuyacaklara not:büşra pekine giydirmem dizinin tutmayacagi anlamına gelmez))))
:F:F:F:F

Büşra filmlerde iyi de, bu konuda @beyazsoy'a katılıyorum dizilerde o kadar da iyi değil. :)
bence dizilerde de iyi

Şimdi mi üstüme alınsam yoksa 6 ay sonra mı? bilemedim. :)

arkadaslar eski facebook hesabimdaki resimleri nasil siliyim

lutfen yardimci olun