'Kalbim Ege'de Kaldı'nın Erkek Başrol Oyuncusu Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Kanal D'nin yaz dizilerinden Kalbim Ege'de Kaldı'nın erkek başrol oyuncusu netleşti!

Limon Film - Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstleneceği, Ömer Uğur'un yönetmen koltuğunda oturacağı, hikayesini de bu aralar "Kara Ekmek" dizisini de kaleme alan Gül Abus'un oluşturacağı Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin erkek başrol oyuncusu; son olarak Sil Baştan dizisinde rol alan Murat Dalkılıç oldu.

Bir gençlik projesi olan Kalbim Ege'de Kaldı Haziran ayında ekrana gelecek.

çok sevindim murat dalkılıç hayranı olarak kesin izlicem artık🙂🙂

Kötü bir seçim olmuş bence. Şarkıcılar, oyunculuk yapmaktan uzak durmalı bence. Murat Dalkılıç da iyi bir şarkıcı, ama kesinlikle iyi bir oyuncu değil.
(bkz: Öykü Gürman - Urfalıyam Ezelden)

Kötü bir seçim olmuş bence. Şarkıcılar, oyunculuk yapmaktan uzak durmalı bence. Murat Dalkılıç da iyi bir şarkıcı, ama kesinlikle iyi bir oyuncu değil.
(bkz: Öykü Gürman - Urfalıyam Ezelden)
murat dalkılıç bu işin eğitimini alan biri star tvde yayından
kaldırılmıştır orda gayet iyiydi
öykü gürmanda urfalıda iyiyi bence😉😉

murat dalkılıç bu işin eğitimini alan biri star tvde yayından
kaldırılmıştır orda gayet iyiydi
öykü gürmanda urfalıda iyiyi bence😉😉
Sil Baştan'da kendini canlandırıyordu, ama ben çok ekstra bir şey göremedim. Ama ilk dizisi olduğu için pek fazla bir şey de diyemem, belki burada kendisini geliştirir.

Öykü Gürman, dediğin gibi Urfalıyam Ezelden'de iyiydi aslında. Sadece ben karakterini özellikle sonlara doğru sevememiştim. O da şarkıcılıkta daha iyi bence.

Sen Urfalı'yı izliyor muydun ki?

evet izliyordum kaldırılmasına çok üzülmüştüm
kendini canlandıramasına rağmen iyiydi bence
eminim geliştirecektir eğitimini alıyor çünkü

evet izliyordum kaldırılmasına çok üzülmüştüm
kendini canlandıramasına rağmen iyiydi bence
eminim geliştirecektir eğitimini alıyor çünkü
Diğer oyuncular iyi olursa izlerim diziyi. Murat Dalkılıç'ı ben de severim, ama daha çok şarkıcı olarak. Umarım geliştirir.

Hadi Kanal D neyse de Star, diziyi en azından Şubat'a kadar sürdürmeliydi bence. Senaryoya da küçük bir çeki düzen gelseydi reytingler yükselirdi, ama çok sabırsız davrandı maalesef.

aynen star tv devam ettirmeliydi dediğin gibi senaryoyu beğeniyordum
ama neden izlenmedi merak ediyorum hala🙂

aynen star tv devam ettirmeliydi dediğin gibi senaryoyu beğeniyordum
ama neden izlenmedi merak ediyorum hala🙂
İzlendi, ama iki kanal da dizinin aldığı 4 reytingi kabul etmedi maalesef. Senaryonun küçük bir kısır döngüye girmesi de bitmesinde etkili oldu.

öykü falan iyi değildi onun yüzünden bitti dizi onun yüzünden dizide seloma az sahne yazıldı o ön plana çıkacak diye diziyi mahvettiler @vadikızı
güven dön artık ekrana ya 🙁

öykü falan iyi değildi onun yüzünden bitti dizi onun yüzünden dizide seloma az sahne yazıldı o ön plana çıkacak diye diziyi mahvettiler @vadikızı
güven dön artık ekrana ya 🙁
haklısın canım aynen öyle oldu ben her ne kadar öyküyü
sevmiş olsamda dizide dediğin doğru canım

Yaz dizisi olarak izlerim bunu.
Sil Baştanı izlerken keşke demiştim zaten

Fena isim değil ama daha iyisini beklerdim.

Neyse bekliyoruz artık.

Keşke ne demiştin?

Bir dizide başrol yapsalar izleyebilirim demiştim

Murat Dalkılıç Sil Baştan'da yapmacık geliyordu bana. Belki de kendisini oynadığı içindir.

Bu diziyle gözüme güzel gelir belki oyunculuğu ilk bölümüne bakacağım.