Diziyi anında izleyen birini bulabildim sonunda.hahah ayy bu cabbar öldürdü beni gülmekten yaa kahvedeki kavgası
babasına nasıl kadınlrdan hoşlanmadığını anlattığı sahne karısıyla yatarken oğlunun geldiği sahne bu bölümde cabbar baya baya bölümün starı oldu durup duurp birden patlayıp cırlayarak konuşması tip tip duruşları herşeyi harika
Survivor izle kızz.hahah ayy bu cabbar öldürdü beni gülmekten yaa kahvedeki kavgası
babasına nasıl kadınlrdan hoşlanmadığını anlattığı sahne karısıyla yatarken oğlunun geldiği sahne bu bölümde cabbar baya baya bölümün starı oldu durup duurp birden patlayıp cırlayarak konuşması tip tip duruşları herşeyi harika
Kız bütün köyle oldu bir şu saf Haceli şey edemedi.
De get melun, ne yapacak o Survivor'u? Kaliteyi izliyor şu anda.Survivor izle kızz.
Yılanların Öcü mü? Nedense hiç şaşırtmadın beni.
izliyorum cnm ama @mrt-06 yı kovv buradan ajan olarak gelmiş burdakı çocukları başka diziye yönlendiriyorDiziyi anında izleyen birini bulabildim sonunda.
Bende bu diziyi çok seviyom ama finale az kaldı izlemesi lazım.De get melun, ne yapacak o Survivor'u? Kaliteyi izliyor şu anda.
Yılanların Öcü mü? Nedense hiç şaşırtmadın beni.
@mrt-06 ve @EFE UYSAL'ın diziye garezi var galiba.izliyorum cnm ama @mrt-06 yı kovv buradan ajan olarak gelmiş burdakı çocukları başka diziye yönlendiriyor
Bunda komedi de var, heyecan da. Yılanların Öcü çok bayık.@Aserat en azından heyecan var kuru da olsa
Sen izle bildiğinden şaşma.@mrt-06 ve @EFE UYSAL'ın diziye garezi var galiba.
Bunda komedi de var, heyecan da. Yılanların Öcü çok bayık.
"İzleyeceğim" diyordun hep, ama hemen su koyuverdin.Ben bir şey demedim yatak dedim @denizz19'a sadece hemen değiştirdi kanalı.
Ayrıca ben bu diziyi destekliyorum.
ayoll 1 çocuk vardı izleyen zaten gelip aklını çeldin daha ne olsun beBen bir şey demedim yatak dedim @denizz19'a sadece hemen değiştirdi kanalı.
Ayrıca ben bu diziyi destekliyorum.
@Çiğdem- Survivor'ı izlemiyor ki. Boşa uğraşıyorsun yani.Sen izle bildiğinden şaşma.
En azından Yılanların Öcü'nü tüm gruplarda ezeceğiz, rahat ol sen.ayoll 1 çocuk vardı izleyen zaten gelip aklını çeldin daha ne olsun be
İzle kız Survivorı.😡😡ayoll 1 çocuk vardı izleyen zaten gelip aklını çeldin daha ne olsun be
İzledim de sarmadı Ege dizisi pek sevmiyorum."İzleyeceğim" diyordun hep, ama hemen su koyuverdin.
Günahımı alma kız iyi niyetli geldim şu konuya.ayoll 1 çocuk vardı izleyen zaten gelip aklını çeldin daha ne olsun be
Konunun adı "Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları." Survivor konusu için forum sayfasına gidebilirsin.İzle kız Survivorı.😡😡
Ege dizisi sevilmez mi?İzledim de sarmadı Ege dizisi pek sevmiyorum.
Günahımı alma kız iyi niyetli geldim şu konuya.
Ben daha çok doğu taraflarında çekilen dizileri seviyorum.Konunun adı "Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları." Survivor konusu için forum sayfasına gidebilirsin.
Ege dizisi sevilmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?