Güzel olan diziden nasıl sıkılabiliyorsun ki?Dizi güzel ama sıkıldım artık ya
Total kafanın hası olarak bu durumu daha önce birçok kez yaşamışsındır, gül gibi diziyi boş yere bırakma.@Aserat hep aynı şeyleri izliyorum gibi geliyor
Görmedim ki. Link versene. Bu arada Sevgi Çiçeği'nin son bölümünü de okuyabilir misin?
Ben de senin söylediğin bir şarkı sandım, Hande Yener'in şarkısıymış meğer. İyi bir seçim olmuş diyebilirim, ama diğer şarkılara göre umut vermeyeyim şimdiden.Etiketledim seni @Aserat musicsurvivora
Her şeye rağmen KM kopyası Çilek Kokusu'ndan daha iyidir en azından. Yorumunun aksine çok akıcı ve eğlenceli.Güzel olan diziden nasıl sıkılabiliyorsun ki?
Sıkıcı ve agır oldugu için
Daha 2 bölüm oldu, hatta 2. bölüm daha bitmedi bile. Yolun başındaki bir dizide nasıl hep aynı şeyler yaşanabilir? Hikaye daha yeni başlıyor.Mustafa ve Zeliş'in kucaklama sahnesi çok iyi.
Her şeye rağmen KM kopyası Çilek Kokusu'ndan daha iyidir en azından. Yorumunun aksine çok akıcı ve eğlenceli.
Aslında. Fena degill ama hep aynı şeyler
Sıkıldıysan aç Fatma'nın maceralarını izle şimdi Bayram'la yatağa girecek bebek için.@Aserat hep aynı şeyleri izliyorum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?