"Kalbim Dört Mevsim" Neler Getiriyor?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
GIZEM KABOGLU / TELEVIZYONGAZETESI.COM[/B]


Dizinin senaryosu başarılı senarist Ali Ulvi Hünkar tarafından kaleme alınırken, yönetmenliği daha önce pek çok ses getiren yapıma imza atan Ilgaz Giritlioğlu üstleniyor. Dizide Cezmi karakterini Bülent Emin Yarar kızlarını ise Ayça Varlıer ve Merve Oflaz oynuyor. Hikaye, Istanbul'da ünlü bir çorba restaurantına sahip Cezmi ve ailesinin etrafında gelişiyor. Dağılmış bir ailenin geçmişiyle yüzleşmesiyle her karakterin ayrı ayrı öne çıktığı yapımda, güçlü kadın karakterler dikkat çekiyor.


634594640503418750saadet.jpg


Dizide yer alan diğer oyuncular ise ; Tülay Bursa, Gülen Karaman ,Kaan Çakır ,Mehmet Mehmetof ve Sedat Orhan.
'Ali Ulvi Hünkar' bile bu diziyi izlemek için yeterli bir sebep zira kendisi Yeditepe İstanbul gibi bir ekran klasiğine imza atmış, Gözyaşı Çetesi gibi alternatif işlerle adından söz ettirmişti. Ayça Varlıer ve Bülent Emin Yarar gibi yetenekli iki ismin oyunculuğuna zaten laf söylenmez.
Bildiğim kadarıyla dizide eşiyle sorunları olan ve babasıyla yıllardır görüşmeyen ana karakterimiz göğüs kanserine yakalanıyor ve bir şekilde baba evine dönmek zorunda kalıyor. Ayça Varlıer'in canlandırdığı genç kadın bir yandan kanserle savaşırken diğer yandan da geçmişiyle yüzleşiyor. Dizinin hikayesinin yanı sıra satır aralarını da şimdiden merak ediyorum.
Bu dizide bir de Yeditepe İstanbul'da Yusuf'un tiradlarını anımsatacak bir laf cambazı olursa ne kadar da güzel olur. Bülent Emin Yarar'ın canlandırdığı karakterde bu potansiyelin olduğunu düşünüyorum, yine de izleyince göreceğiz bu kez Hünkar bize neler sunmuş...Sözün özü, bu diziye dikkat, aman zaplarken kaçmasın...
Son bir not: Dizinin Ocak ayında Star tv'de yayınlanması planlanıyor.[h=4][/h]
6345946399057625002-1.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
 

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
171,714
Mesajlar
3,718,686
Üyeler
8,459
Son Üye
Yunusemresahin94