"Kalbim 4 Mevsim" Dizisi Heyecanlandırmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bu dizi yola 'Çorbacı' adıyla çıktı, sonra Cezm-i Alem oldu. Sonunda demek bu isimde karar kılındı. Sanırım son zamanlarda pek bir moda olan Amerikan dizi trüklerinden uzak, halkımızın alışık olduğu klasik Türk dizisi. Ancak şu aşamada cast ve fragman olarak bizi fazla heyecanlandırmıyor. Tanıtımları daha çarpıcı, daha merak uyandıran sahnelerden seçilebilirdi. Ama elbette tanıtımların çok yanıltıcı olabildiğini de unutmayalım. Kaç kez tanıtımlarını görüp bayıldığımız, merak içinde ekran karşısına geçtiğimiz dizilerde hayal kırıklıkları yaşadık. Bu dizi de bir sürpriz yapıp izleyicinin kalbinde kendine bir yer bulabilir.

Köşe yazıları bölümüne taşındı konu.

Katılıyorum yazıya. Nedense bu dizi bana İkinci Bahar'ı hatırlatıyor bana biraz ama tabii oyuncu kadrosu çok çok vasat İkinci Bahar'ın efsane kadrosuna göre
Tutacağını sanmıyorum dizinin ama belki de sürpriz yapar belli mi olur

benimde bu diziden pek umudum yok. zaten eger dizi yayından kaldırılırsa ve arka sıradakiler yayından kaldırılmazsa kemal hocaları diziye yeniden dahil olabilir. ama 2 sininde tutucagını tahmin etmiyorum

Ilk fragmani bende begenmemistim açikcasi fakat ikinci fragman bana güzel geldi. Fatmagül'ün reklam aralarinda izlerim muhtemelen.