'Kahraman Babam'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

kahraman-babam-jpg.102299

'Kahraman Babam'ın yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Kaya'nın oturduğu, başrollerini Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır ve Fatih Al'ın paylaştığı dizi yaz sezonunda pazartesi akşamları izleyici ile buluşacak.

'Kahraman Babam' ilk bölümüyle 14 Haziran Pazartesi 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Şu anda bilinen tek rakibi iddiasız olduğu için güzel seçim ki pazartesiye çok iddialı bir dizinin geleceğini de sanmıyorum. Cam Tavanlar'da çarşamba olsa güzel olabilir artık.

Güzel gün seçimi, çarşamba yapmamaları iyi olmuş. Çukur aralarında iyi tanıtım yapsalar bari. Bakalım ne yapacak, yaz boyu ilgi görür diye düşünüyorum. Devamı da senaryosuna bağlı. :X

Bu arada dizi 1. bölüm olarak mı yeni hikayesiyle açacak yoksa yayınlandığı ilk bölümden sonrasını mı izleyeceğiz? İlk ihtimal daha kuvvetli duruyor.

Güzel gün seçimi, çarşamba yapmamaları iyi olmuş. Çukur aralarında iyi tanıtım yapsalar bari. Bakalım ne yapacak, yaz boyu ilgi görür diye düşünüyorum. Devamı da senaryosuna bağlı. :X

Bu arada dizi 1. bölüm olarak mı yeni hikayesiyle açacak yoksa yayınlandığı ilk bölümden sonrasını mı izleyeceğiz? İlk ihtimal daha kuvvetli duruyor.
Yaz sezonuna ertelendiği haberinde Birsen Altuntaş ilk bölümden itibaren tekrar yayınlanacak demişti. Ama ben senaryonun bu süreçte revize edildiğini düşünüyorum, yeni hikayesiyle yayınlanır büyük ihtimalle.

Şu anda bilinen tek rakibi iddiasız olduğu için güzel seçim ki pazartesiye çok iddialı bir dizinin geleceğini de sanmıyorum. Cam Tavanlar'da çarşamba olsa güzel olabilir artık.
Keşke bu dizi yeni sezonda pazartesi akşamları denenseydi, Çukur bittikten sonra erkek izleyiciyi çekebilecek bir işti konusu ile, ama şimdiki hali nasıl bilmiyorum. Yaz sezonunda da en fazla alacağı reyting 4+ olur.

Keşke bu dizi yeni sezonda pazartesi akşamları denenseydi, Çukur bittikten sonra erkek izleyiciyi çekebilecek bir işti konusu ile, ama şimdiki hali nasıl bilmiyorum. Yaz sezonunda da en fazla alacağı reyting 4+ olur.
Pazartesi Maraşlı kalacak olursa bunun için riskli olurdu, doğrusu bu olmuş.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Alacağı sonuçları merak ediyorum. Bir an önce şu gün gelsin.

Keşke direkt yaz sezonunda başlatsalardı da isim değiştirmelere, senaryo revizelerine gerek kalmasaydı. İlk haliyle kalsa Çukur'dan kalan erkek izleyicinin ilgisini çekerdi ama kadınlara da oynamaya çalışacaklar anlaşılan.

Bu arada görmemişim. Cam Tavanlar ya Salı, ya Çarşamba yayınlanacak. :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Yaz sezonuna ertelendiği haberinde Birsen Altuntaş ilk bölümden itibaren tekrar yayınlanacak demişti. Ama ben senaryonun bu süreçte revize edildiğini düşünüyorum, yeni hikayesiyle yayınlanır büyük ihtimalle.

Fragmandan belli Emre bölüm tekrar çekilmiş uçak kazası ile başlıyor dizi ilk izlediğimizde yoktu