Kadir Doğulu'ya Hayran Süprizi

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
Çekimleri Marmaris’te devam eden ‘Sevdam Alabora’ dizisinin başrol oyuncularından Kadir Doğulu’ya sette hayranları sürpriz yaptı.
Çekim alanına gelen insanlar,
Kadir Doğulu’dan imza almak ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.
Çekimlere ara verildiği sırada etrafı sarılan Doğulu, hayranlarının isteğini geri çevirmedi.

kadir.jpg

ayy ne buluyorlar şu adamda gerçekten anlamıyorum türkiyede yakın dönemde abartılan en büyük isimdir kadir doğulu ayoll adamda tip desen yok karizma zaten yok 2 kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bile beceremiyor rol yeteneği zaten 0 :F:F:F

Reyting yok ,setleri bassalar ne olacak .
Bassınlar saten 4-5 bölüme kadar o seti orada göremeyecekler :A

ayy bakalım kaç dakika sonra kapanıcak konun cnm her konuyu açtığında dakika tut bence hangisi en uzun dayanıcak rekorun kaç bunları ölçüyormusun :F:F:F
Sen geç dalganı Çiğdem Hanım bir sen eksiktin :bağır: uğraşma benle bu hafta canım sıkılıyodu hastaydım ve evdeydim o yüzden açtım, artık açmam pek zaten :(
Dün 2 tanesi eski çıktı, baktığım site yeni gibi en üste koymuştu meğersem 6 ay öncenin haberleriymiş :FDiğeride yeniydi ama Azerbaycan sitesi yalanladı :D
Nasıl da hoşuna gitmiş gülücükleri dizmişsin sen eğlen ben açarım böyle arada :kiki:

Sen geç dalganı Çiğdem Hanım bir sen eksiktin :bağır: uğraşma benle bu hafta canım sıkılıyodu hastaydım ve evdeydim o yüzden açtım, artık açmam pek zaten :(
Dün 2 tanesi eski çıktı, baktığım site yeni gibi en üste koymuştu meğersem 6 ay öncenin haberleriymiş :FDiğeride yeniydi ama Azerbaycan sitesi yalanladı :D
Nasıl da hoşuna gitmiş gülücükleri dizmişsin sen eğlen ben açarım böyle arada :kiki:
hahaha ayy napayım cnm şöyle bir konulara göz atıyorum bir sürü konuya kilit vurulmuş hepsinin altındanda sen çıkıyorsun :F:F:F

geçmiş olsun bu arada cnm 😉😉😉

@Çiğdem- ve arkadaşları sette olay çıkarıp kadiri kaçırdılar diyolar :F

Dizi tutmadi ya olan elcine oldu :(

Anladım dizi neden düşük reyting aldı hayranlar TV izlemek yerine set basmışlar)))

Birileri eğer varsa bu hayranlara diziyi izlemeyi tavsiye etsin))