Kadir İnanır'dan Yeni Bir Dizi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Usta aktör Kadir İnanır, memleketi Fatsa'da tatil yapıyor. Baba ocağına giden ve çiftliğine yerleşen İnanır, dostlarına kahvaltı verdi. Kahvaltı sırasında "Yeni projeniz var mı?" sorusunu yanıtlayan usta oyuncu, "Yeni bir dizi projem var. Yılın dizisi olacak" diyerek hayranlarına müjdeyi verdi. Dizi ve reklam çekimlerinin kendisini çok yorduğunu söyleyen İnanır, "Memleketime gelince bir yılın yorgunluğunu atıyorum" diye konuştu.

cover.php

Evet, son zamanlarda öyle oldu maalesef. Örnekler: Izmir Çetesi, Kuzey Rüzgari, Bütün Çocuklarim..

Kadir İnanır'ın geçmişte önemli bir yeri var ama gelecekteki işleri pek parlak değil. İnşallah bu dizi tutar. Kadir İnanır'ın yeni dizisine merak eder, başarılar dilerim. :)

40 bölüme yakin final yapti.. yoksa daha uzun sürecekti o dizi.. :)

Evet ama 90 bölüm felan süren vardi Kanal D'de o zamanlar.. Kinali Kar..

Umarim bu dizi tutar :)

Evet, Türk halkimiz dram dizilerini daha çok seviyor nedense :).. Ben de kendim o kategoriye ait olan dizileri hitap ediyorum :)

Komedi dizileri de güzel tabi ki. Örnekler: Avrupa Yakasi, Çocuklar Duymasin, Yahsi Cazibe, Genis Aile vs.

kadir inanır dizilerde pek başarılı bir oyuncu değil..... İzmir Çetesinin düşüsünde önemli payı var