Kadir İnanır 'İyiyim Atlattık Çok Şükür'

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Akciğerindeki iki santimlik tümör alınan ünlü aktör Kadir İnanır sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Akciğerindeki iki santimlik tümör'ün biyopsi sonucunda temiz olduğu tespit edilen ünlü aktör Kadir İnanır Haber Türk aracılığıyla sevenlerine mesaj verdi. İnanır'dan alınan parçanın iyi huylu olduğu ortaya çıkarken, kanser şüphesi ortadan kalktı. Geçtiğimiz gün yattığı hastaneden sevenlerine mesaj veren ve sağlıkdurumunu bildiren Kadir İnanır 'İyiyim, atlattık çok şükür...' dedi.

İnanır'ın ünlü dostları aktörü yalnız bırakmayıp ziyaretçi defterine şunları yazdı.
Tarık Akan 'Kardeşim, durumunun iyi olduğunu öğrenince sevinçten havaya uçtum. Mücadelemiz devam edecek...'

Kadir İnanır'ı ziyaret edenler arasında Türkan Şoray'la oynadığı efsanevi Selvi Boylum Al Yazmalım dizi versiyonu Al Yazmalım'da İlyas'ı canlandıran Seçkin Özdemir de vardı. Özdemir ziyaretçi defterine, "Senin filmlerini izleyen biri olarak, Türkiye'nin ve dünyanun en iyi aktörlerinden biri olan sana çok geçmiş olsun" diye yazdı. Mazlum Çimen ise deftere, "Kadir Abi" başlıklı bir şiir yazdı: Çoğaldım... Döküldüm... Direndim... Baktım ama gördüm... Su aldım senden, tufan kaldım...'